SLUČAJ NESTALE DEVOJČICE DRMA TURSKU: Policija prvo privela brata, pa sada uhapšen stric

Novosti online

02. 09. 2024. u 00:54

SLUČAJ nestanka devojčice Narin Guran (8), kojoj se gubi trag 21. avgusta u turskom gradu Dijarbakiru, dobio je novi obrt: uhapšen je njen stric!

СЛУЧАЈ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ДРМА ТУРСКУ: Полиција прво привела брата, па сада ухапшен стриц

Foto: Shutterstock

Devojčica je trebalo da se s prijateljima vrati nakon časa Kurana, ali se odvojila od njih i krenula ulicom prema svojoj kući, gde nikad nije stigla, prenosi Dnevnik.hr.

Vlasti su do sada pretražile ukupno 12.565 vozila, ispitali 130 osoba i proverili još 32.952 osoba, a pomoću sedam pasa tragača pretražili su više od 11 hiljada hektara.

Nakon što su pretražili sve okolne kuće, ispitali sve vlasnike vozila koji su se u to vreme nalazili na području i čak priveli njenog 18-godišnjeg brata na kojem su otkriveni tragovi ugriza, sada su priveli i njenog strica, Selima Gurana.

Foto: Printscreen

 

Kako javljaju turski mediji, Selim Guran je nakon nestanka osmogodišnjakinje sa svog telefona izbrisao istoriju poziva i SMS-poruka. Tokom istrage, u njegovom automobilu otkriveni su DNK tragovi koji pripadaju upravo maloj Narin.

Kako javlja 24ur, njenog brata koji je imao tragove ugriza kasnije su pustili jer na istanbulskom institutu za sudsku medicinu nisu mogli sa sigurnošću potvrditi da tragovi pripadaju devojčici.

Još uvek traje pretraživanje terena, a detaljno se pregledava i okolno selo uz područje oko kuće.

- Nećemo odustati -  rekla je predsednica UCiM-a, Kancelarije za prevenciju zanemarivanja i zlostavljanja dece, Sadet Ozkan.

(Kurir)

BONUS VIDEO: POLICIJA ČEŠLjA REGION ZLOTA: Ovo su mesta na kojima se sumnjalo da je bačeno telo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)