DEČACI OTIŠLI U ŠKOLU I NESTALI, PRETHODNO SE POSVAĐALI SA OCEM: Policija zamolila sve da, ako nešto saznaju o nestaloj deci što pre jave

Novosti online

17. 09. 2024. u 15:24

DRAMA u rumunskom gradu Tirgu Điju - porodica je uputila hitan apel vlastima nakon što su 15-godišnji blizanci otišli u školu, ali se nisu vratili kući.

ДЕЧАЦИ ОТИШЛИ У ШКОЛУ И НЕСТАЛИ, ПРЕТХОДНО СЕ ПОСВАЂАЛИ СА ОЦЕМ: Полиција замолила све да, ако нешто сазнају о несталој деци што пре јаве

Foto: Društvene mreže

- Dana 17. septembra ove godine, policajci iz Policijske uprave Tirgu Điju obavestila je žena od 34 godine iz lokalne zajednice da su njena dva sina, Marjan i George Tabusi, obojica od 15 godina, nakon završetka školskog programa u srednjoj školi nestali i nisu se vratili na adresu stanovanja - saopštile su vlasti.

Prema rečima poznanika, dečaci su se posvađali sa ocem koji ih je pre nekoliko večeri ukorio jer su ih zatekao kako igraju automate.

Preliminarne provere su pokazale da je nestanak bio dobrovoljan i da maloletnici nisu poznati po čestom napuštanju doma.

Opis Marjana: visina 1,73 m, težina oko 59 kg, svetla put, okruglo lice, braon oči, smeđa kosa, bez posebnih znakova ili tetovaža. Na dan nestanka nosio je beli duksericu, crne farmerke i bele patike.

Opis Georgea: visina 1,71 m, težina oko 59 kg, svetla put, okruglo lice sa mladežima, braon oči, smeđa kosa, bez posebnih znakova ili tetovaža. Na dan nestanka nosio je crnu duksericu, crne farmerke i sive patike.

Policija je zamolila sve osobe koje mogu da pruže informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji ova dva maloletnika da se što pre jave.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: POLICIJA KOPA ISPRED KUĆE GDE JE NESTALA DANKA: Snimak sa lica mesta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio