SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Mekano i sočno meso, a potrebno je vrlo malo truda (VIDEO)

Kristina Ljubisavljević

16. 06. 2023. u 16:47

UKOLIKO niste još uvek odlučili šta ćete za ručak, imamo idealno rešenje za vas

САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Мекано и сочно месо, а потребно је врло мало труда (ВИДЕО)

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • 50 gr teletine
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • 1 kašika gustina ili brašna
  • so biber

Priprema:

Šnicle izlupati pa ih provucite kroz brašno i propržiti  u tiganju na ulju kratko. Izvaditi  iz tiganja pa tu prodinstati na rezance isečen luk. 

Dodati kašiku brašna malo vode i tu vratiti šnicle, dodati još malo vode i poklopiti da se krčkaju. Meni je bilo potrebno oko 40 min. 

Dodati malo mleverne paprike, soli bibera ili suvog začina..Jako dobar ukus - predobro. Način prpreme ovog ukusnog jela.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI U PANICI: Nestaju im ljudi na Kosovu i Metohiji, podaci su drastični - u lažnoj državi i sami priznaju: Opšti očaj života!