SLASNI ZALOGAJ: Recept za uštipke od banana i jogurta prava poslastica za sva čula

Новости онлине

06. 03. 2024. u 17:00

Kombinacija sočnih banana i osvežavajućeg jogurta stvara neodoljivu harmoniju ukusa, dok svaki zalogaj pruža pravu eksploziju zadovoljstva. Ovaj recept jednostavan je za pripremu i savršen je izbor za doručak, užinu ili desert.

СЛАСНИ ЗАЛОГАЈ: Рецепт за уштипке од банана и јогурта права посластица за сва чула

Foto Shutterstock

Sastojci:

  • 3 banane
  • 250 ml jogurta
  • 1 jaje
  • prstohvat soli 
  • 3 kašike šećera 
  • 1 kašičica praška za pecivo 
  • 300 g brašna 

Priprema:

Izblendirajte banane sa jogurtom, pa dodajte jaje, so i šećer i sve dobro sjedinite. Zatim dodajte prosejano brašno i prašak za pecivo, pa sve lepo umutite. Pokrijte providnom folijom, pa ostavite da odstoji nekih 10 minuta. 

Sipajte testo u špric za kolače, pa istisnite u obliku kruga u tiganj u kojem ste zagrejali ulje. Pržite dok ne dobiju zlatnu boju.

(Stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca