PUDING OD HLEBA: Napravite jedinstveni puding koji će vas oboriti s nogu
Nesvakidašnji recept za puding od hleba savršen je za užinu ili večeru i probudiće sva vaša čula. Jednostavno se pravi, a lagan je i ukusan.
Sastojci:
- 500 g starog hleba
- 4 jajeta
- 0,5 l mleka
- 200 g šećera
- 2 kesice vanilin šećera
- 100 g suvog grožđa
- pola kašičice cimeta
- 70 g margarina
Priprema:
Iseckajte hleb na kriške i posložite ih u vatrostalnu posudu. Umutite jaja sa šećerom i vanilin-šećerom, dodajte cimet, suvo grožđe i mleko, pa prelijte preko hleba i stavite u frižider na nekoliko sati. Potom preko složite komadiće margarina i pecite oko 25 minuta na 200 stepeni da puding porumeni.
(still)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
KOLAČ OD GRIZA: Recept za kremastu poslasticu koja se ne peče i osvaja ukusom
25. 07. 2024. u 19:00
KAZANDIBI: Turski dezert koji se topi u ustima, i koji se obožava širom sveta
11. 07. 2024. u 16:00
RAFAELO PUDING: Predivna kremasta poslastica koja se topi u ustima
08. 05. 2024. u 17:00
OTAC I TROJE DECE NESTALI PRE TRI GODINE: Sada su viđeni kako šetaju kroz žbunje, u toku potraga (FOTO/VIDEO)
OTAC i njegovo troje dece koji su nestali bez traga pre tri godine, primećeni su kako šetaju ruralnim delom Novog Zelanda, prenose lokalni mediji.
09. 10. 2024. u 12:56
MINISTARSTVO HITNO REAGOVALO: Oglasili se o svedočenju K. K. povodom masakra u Ribnikaru
MINISTARSTVO informisanja i telekomunikacija sa najvišim stepenom zabrinutosti i osude reaguje povodom činjenice da je značajan broj štampanih i elektronskih medija 8. i 9. oktobra ove godine detaljno izveštavao o svedočenju maloletnog K. K. na suđenju povodom prošlogodišnje tragedije do koje je došlo u Oglednoj osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, iako je sudsko veće i na početku jučerašnjeg ročišta iznova naglasilo to da je ono zatvoreno za javnost.
09. 10. 2024. u 11:24
"KAKO ĆERKU IZ PROPASTI I SMRTI IZVADITI?" Bolne reči Siniše Kovačevića
SINIŠA se dotakao jedne veoma osetljive, a reč je o nasilju u porodici.
08. 10. 2024. u 20:44
Komentari (0)