NAJZDRAVIJI RECEPT ZA DORUČAK: Proja sa blitvom, uvek se traži parče više
Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 šolja (200 ml) + 2 kašike kukuruznog brašna
- 1 šolja pšeničnog brašna
- 3 jaja
- 1 šolja jogurta
- ½ šolje ulja
- 1 šolja izmrvljenog slanog sira
- 1 prašak za pecivo
- 10 većih listova blitve
Priprema:
Umutiti jaja, dodati jogurt, ulje i sjediniti mikserom. Dodati brašno, prašak za pecivo, so, pa izmešati žicom. Umešati iseckanu obarenu blitvu i izmrvljeni sir. Sipati u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30-40 minuta. (trpeza)
Preporučujemo
PEKSIMETI: Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca
31. 10. 2024. u 07:00
SLATKA PALENTA SA MLEKOM: Doručak koji nas vraća u detinjstvo
25. 09. 2024. u 07:00
GALETE SA SPANAĆEM I TIKVICAMA: Savršene su za doručak, večeru ili užinu
18. 09. 2024. u 13:00
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ĐAK NASMEJAO SRBIJU: Evo kako je na kontrolnom odgovorio na pitanje o nazivu naše HIMNE: "Detetu bih dao DESETKU"
GREŠKE iz školskih svezaka ponekad umeju da izmame najšire osmehe, što potvrđuje i situacija u kojoj se našao jedan mališana iz Srbije. Sve je počelo kada je njegova mama na internetu podelila njegove odgovore sa kontrolnog zadatka iz predmeta Svet oko nas. Jedan od njih oduševio je korisnike društvenih mreža.
05. 12. 2025. u 11:27
Komentari (0)