ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM: Lako se prave, a toliko su ukusne da svi traže dodatak
JEDNOSTAVNO jelo koje može da se jede kao bilo koji obrok.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
6 paprika
1 jaje
200 g feta sira
4 kašike kisele pavlake
1 kašika seckanog peršuna
So, biber
Priprema:
Paprike nožem presecite po sredini tako da peteljka ostane netaknuta, izvadite semenke. Ili, lakša varijanta je da odsečete peteljku i izvadite seme. Nauljite pleh, poređajte ih i pecite u zagrejanoj rerni dok ne omekšaju. Izgnječite sir, dodajte jaje i kiselu pavlaku, peršun, so i biber. U svaku papriku stavite malo fila, poređajte ih opet u pleh i pecite 10-15 minuta.
BONUS VIDEO - RAD NA SEBI JE IGRA Kako poboljšati kvalitet života? Boris Vuku #Ono pravo #ep.2
Preporučujemo

LOVAČKI GULAŠ S DIVLjAČI: napravite baš onako kako su naše bake pravile
02. 02. 2025. u 11:00

UKUSAN RUČAK KOJI ĆE I DECA OBOŽAVATI: Loptice od pire krompira punjene mesom i sirom
31. 01. 2025. u 09:00

BRZO, LAKO I UKUSNO JELO: Zapečena piletina sa krompirom, gotova očas posla
30. 01. 2025. u 11:00

VELIKI UDARAC ZA MOSKVU: Kina obustavila uvoz ruske nafte nakon sankcija SAD-a
KINESKI državne naftne kompanije obustavile su kupovinu ruske nafte koja se prevozi morem nakon što su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije "Rosnjeftu" i "Lukoilu", rekli su trgovinski izvori.
23. 10. 2025. u 16:45

"PLjESKALA RUKAMA I SLAVILA UBISTVO" Lavrov: Svi se sećamo kako je smrt Gadafija oduševila Hilari Klinton
RUSKI ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da pamti kako je bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton pljeskala rukama i slavila ubistvo libijskog lidera Moamera Gadafija 2011. godine i aludirao da bivši sirijski predsednik Bašar el Asad trenutno živi u Moskvi, jer su njemu i njegovoj porodici prećeni sličnim fizičkim uništenjem u Siriji.
14. 10. 2025. u 13:06

SPAVA PORED VC ŠOLjE BEZ POKLOPCA Haos u zatvoru gde je Sarkozi, viču mu: "Osvetićemo Gadafija!" Poseban tretman za bivšeg predsednika
"SVI zatvorenici prave buku, viču, lupaju po zidovima..."
22. 10. 2025. u 15:32
Komentari (0)