NAJJEDNOSTAVNIJA, A NAJUKUSNIJA CARSKA PITA: Pravi se rekordnom brzinom, a može vam zameniti bilo koji obrok

Novosti online

11. 08. 2023. u 13:10

Recept za najbolju carsku pitu morate obavezno probati!

НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА, А НАЈУКУСНИЈА ЦАРСКА ПИТА: Прави се рекордном брзином, а може вам заменити било који оброк

Foto Jutjub/Printskrin

Carska pita je omiljena na svim trpezama, jer ima stvarno božanstven ukus zbog svih sastojaka koje idu u nju! Osim toga, potrebno vam je svega par minuta da je napravite - neophodno je samo da iseckate i pomešate sve sastojke! Jako dobro i zasiti, te je možete jesti i umesto bilo kog obroka.

Potrebno:

  • 200 grama šunke
  • 200 grama kačkavalja
  • 4 kisela krastavčića
  • 1 velika crvena kisela paprika
  • 5 komada jaja
  • 200 ml jogurta
  • 200 ml ulja
  • 400 grama brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 1 kašičica soli

Način pripreme:

Iseckajte šunku, kačkavalj, krastavčiće i kiselu papriku. Jaja umutite, pa dodajte jogurt i ulje, a zatim i brašno, so i prašak za pecivo. Izmešajte sve, pa dodajte seckano povrće i šunku. Izmešajte sve pa istresite u tepsiju i pecite na 200 stepeni Celzijusa oko pola sata.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

ALTA BANKA PROSLAVILA SLAVU SVETOG ARHANGELA MIHAILA: Tradicija u cilju očivanja vrednosti