NAJJEDNOSTAVNIJA, A NAJUKUSNIJA CARSKA PITA: Pravi se rekordnom brzinom, a može vam zameniti bilo koji obrok
Recept za najbolju carsku pitu morate obavezno probati!
Foto Jutjub/Printskrin
Carska pita je omiljena na svim trpezama, jer ima stvarno božanstven ukus zbog svih sastojaka koje idu u nju! Osim toga, potrebno vam je svega par minuta da je napravite - neophodno je samo da iseckate i pomešate sve sastojke! Jako dobro i zasiti, te je možete jesti i umesto bilo kog obroka.
Potrebno:
- 200 grama šunke
- 200 grama kačkavalja
- 4 kisela krastavčića
- 1 velika crvena kisela paprika
- 5 komada jaja
- 200 ml jogurta
- 200 ml ulja
- 400 grama brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičica soli
Način pripreme:
Iseckajte šunku, kačkavalj, krastavčiće i kiselu papriku. Jaja umutite, pa dodajte jogurt i ulje, a zatim i brašno, so i prašak za pecivo. Izmešajte sve, pa dodajte seckano povrće i šunku. Izmešajte sve pa istresite u tepsiju i pecite na 200 stepeni Celzijusa oko pola sata.
Preporučujemo
RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09
SUKOB NAM JE PRED VRATIMA Rute upozorava: Mi smo sledeća meta Rusije
RUSIJA bi mogla da bude spremna da upotrebi vojnu silu protiv NATO-a u narednih pet godina, smatra generalni sekretar NATO-a Mark Rute.
11. 12. 2025. u 15:46 >> 16:40
OSUĐENI ZA UBISTVO STARCA U ZATVORU PADINSKA SKELA: Zrna saosećanja nemaju, izrečene višegodišnje kazne
SREĆKO Stefanović (22), Saša Stanković (22) i Dalibor Petrović (24) oglašeni su danas krivim u Višem sudu u Beogradu za teško ubistvo Stanimira Brajkovića (74) na bezobziran i nasilnički način u zatvoru Padinska Skela početkom februara 2024. godine. Ovom prvostepenom presudom Stefanović je osuđen na 19 godina zatvora, a Stanković i Petrović na po 18 godina.
11. 12. 2025. u 16:22
"STIGLI SRPSKI HULIGANI!" Austrijska policija plaši građane po ulicama Graca zbog navijača Zvezde
Šturm Grac i Crvena zvezda igraju utakmicu u Ligi Evrope, a pred taj meč austrijska policija je uradila nešto nesvakidašnje.
11. 12. 2025. u 16:15
Komentari (0)