NAJJEDNOSTAVNIJA, A NAJUKUSNIJA CARSKA PITA: Pravi se rekordnom brzinom, a može vam zameniti bilo koji obrok
Recept za najbolju carsku pitu morate obavezno probati!

Foto Jutjub/Printskrin
Carska pita je omiljena na svim trpezama, jer ima stvarno božanstven ukus zbog svih sastojaka koje idu u nju! Osim toga, potrebno vam je svega par minuta da je napravite - neophodno je samo da iseckate i pomešate sve sastojke! Jako dobro i zasiti, te je možete jesti i umesto bilo kog obroka.
Potrebno:
- 200 grama šunke
- 200 grama kačkavalja
- 4 kisela krastavčića
- 1 velika crvena kisela paprika
- 5 komada jaja
- 200 ml jogurta
- 200 ml ulja
- 400 grama brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičica soli
Način pripreme:
Iseckajte šunku, kačkavalj, krastavčiće i kiselu papriku. Jaja umutite, pa dodajte jogurt i ulje, a zatim i brašno, so i prašak za pecivo. Izmešajte sve, pa dodajte seckano povrće i šunku. Izmešajte sve pa istresite u tepsiju i pecite na 200 stepeni Celzijusa oko pola sata.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09

RUSI ODBILI PREKID VATRE I GOMILAJU JAKE SNAGE KOD LIMANA: Sprema se velika ofanziva, ništa od mira u narednim mesecima!
JUČE je Moskva odbila mirovni predlog i prekid vatre na 30 dana sa Ukrajinom. Visoki zvaničnici Trampove administracije u poslednjim danima vode razgovore o tome da Vašington možda neće biti u stanju da izdejstvuje prekid vatre između Rusije i Ukrajine u narednim mesecima. Za to vreme, Moskva gomila trupe u Donjeckoj oblasti i sprema se za veliku ofanzivu.
02. 04. 2025. u 14:59

SRBI VIŠE NE MOGU DA PUTUJU BESPLATNO U OVU EVROPSKU ZEMLjU: Treba vam posebna dozvola, evo koliko košta
EVROPSKI državljani koji putuju u Veliku Britaniju od danas moraju imati digitalnu propusnicu za ulazak u zemlju, za koju britanska vlada tvrdi da će poboljšati bezbednost granica.
02. 04. 2025. u 10:16

JEDAN RAKIJA, A DRUGI... Nećete verovati KAKO se zovu psi novog ambasadora SAD u Srbiji Marka Brnovića
MARK Brnović je uvek ponosno isticao svoje poreklo, uostalom ćerke mu se zovu - Milena i Sofija.
31. 03. 2025. u 19:31
Komentari (0)