NAJZDRAVIJI RECEPT ZA DORUČAK: Pun vitamina i minerala, a obožavaju ga i oni koji ne vole zdrave obroke
PROJA sa spanaćem ili blitvom je savršeno zdrav obrok koji može da bude i doručak i večera.
Foto: Printskrin Jutjub/Uradi Sama- Ideje za kreativce
Potrebno je:
3 jajeta
300 grama spanaća (ili blitve)
200 ml jogurta
malo maslaca
so
prašak za pecivo
kukuruzno brašno (oko 200 grama)
Priprema:
Umutite jaja, dodajte sir, spanać, jogurt, maslac, so i kukuruzno brašno. Dodajte i prašak za pecivo pa sve izmešajte. Preručite u tepsiju, što veću da proja bude tanja i hrskavija, pa pecite na 200 stepeni Celzijusa oko 15, do 20 minuta.
(Stil Kurir)
Preporučujemo
AJVAR OD CEPKANIH PAPRIKA: Pravi se jednostavnije, a ukus je bogatiji i puniji
28. 09. 2023. u 17:00
"TA KUĆA JE STVARNO UKLETA" Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku
PRVI rezultati istrage tragedije koja je otkrivena u subotu ujutru u porodičnoj kući u blizini „Slobodine“ raskrsnice u Čačku, govore da je Vladimir Čarapić (47) nožem preklao vrat svojoj majci Mili (72), a potom i svom ocu Neđu (79). Zatim je sebi istim sečivom naneo više uboda po grudima i stomaku, a na kraju je prerezao vene leve ruke i tako na smrt iskrvario.
07. 12. 2025. u 13:36
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)