DORUČAK KOJI ĆETE OD SADA STALNO PRAVITI! Projice od kiselog kupusa

Novosti online

11. 01. 2024. u 17:00

MIRIS i ukus koji očarava.

ДОРУЧАК КОЈИ ЋЕТЕ ОД САДА СТАЛНО ПРАВИТИ! Пројице од киселог купуса

Foto Shutterstock

Potrebno:

* kiseli kupus, 1/2 glavice
* crni luk, 1 glavica
* beli luk, 2 čena
* ulje, po potrebi
* čvarci, 200 g
* palenta, 200 g
* voda, 700 ml
* so, po ukusu


Priprema:

- U tiganju propržite polovinu čvaraka, pa dodajte seckani kupus. Zalijte vodom i začinite, te dinstajte dok kupus ne omekša. Dodajte sirovu palentu i mešajte dok ne dobijete gustu smesu. Smesu izlijte u nauljen pleh i pospite ostatkom čvaraka koje ste iseckali i propržili. Proju stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni i pecite 20 minuta.

(Super recepti/Žena)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILA JE ZATOČENICA ZEMUNACA 9 MESECI: Ko je LJiljana Buha koju u seriji Sablja igra prelepa glumica?