Ovakvu pitu do sada niste jeli, najbolje odmah stavite duplu meru.
Povezane vesti
![PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa](/data/images/2024-06-25/500491_slatka-pita_kf.jpg?time=1719383376)
PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa
Ukoliko volite slatke pite, ova će od sada biti vaš favorit.
26. 06. 2024. u 07:00
![PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način](/data/images/2024-05-07/479848_shutterstock-1886357797_kf.jpg?time=1717059647)
PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
Pitu možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom.
30. 05. 2024. u 11:00
![KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali](/data/images/2024-05-28/489186_shutterstock-pita-od-krompira_kf.jpg?time=1716963805)
KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali
Mnogi smatraju da najbolju pitu od krompira prave u Bosni. Naravno, posebno je ukusna od domaćih kora, ali pošto današnje domaćice nemaju mnogo vremena za "razvlačenje" kora, u obzir dolazi i recept sa onima koje možete da kupite u prodavnici.
29. 05. 2024. u 07:00
![SOČNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Neodoljiv spoj voća, fila i slatkog preliva SOČNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Neodoljiv spoj voća, fila i slatkog preliva](/data/images/2024-05-27/488542_shutterstock-baklava-sa-visnjama_kf.jpg?time=1716816616)
SOČNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Neodoljiv spoj voća, fila i slatkog preliva
Dok mnogi priznaju samo baklavu s orasima, sve je više onih koji se okreću i voćnim kombinacijama ovog tradicionalnog kolača.
27. 05. 2024. u 15:00
![NAJJEDNOSTAVNIJA I UKUSNA SALATA OD TIKVICA: Ukus koji ide uz svako jelo NAJJEDNOSTAVNIJA I UKUSNA SALATA OD TIKVICA: Ukus koji ide uz svako jelo](/data/images/2024-05-24/487202_shutterstock-salata-od-tikvica_kf.jpg?time=1716803989)
NAJJEDNOSTAVNIJA I UKUSNA SALATA OD TIKVICA: Ukus koji ide uz svako jelo
IMA ljudi koji tikvice kao salatu konzumiraju kao samostalan obrok, a oni drugi ih jedu uz krompir, meso, čak i testeninu.
27. 05. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
![POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa](/data/images/2024-06-26/500789_shutterstock-pohovane-banane_kf.jpg?time=1719410609)
POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa
POHOVANE banane su jedna od omiljenijih poslastica koja se naručuje u azijskim restoranima.
26. 06. 2024. u 19:00
![RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica](/data/images/2024-06-26/500795_shutterstock-knedle-sa-nutelom_kf.jpg?time=1719410868)
RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica
Nekako se svi vratimo u detinjstvo kad osetimo ukus domaćih knedli sa šljivama i prisetimo se naših baka.
26. 06. 2024. u 16:00
![MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena
Najukusnija čorba, savršen spoj povrća i mesa.
26. 06. 2024. u 13:00
![RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719420738)
RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira
Fugasa hleb se pravi u obliku elipse, i naprave se rezovi na testu tako da hleb, kada se ispeče, podseća na glavicu pšenice. Hleb se brzo pravi, za samo 45 minuta, a možete da ga servirate i za posebne prilike.
26. 06. 2024. u 11:01
![STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima
Slasan spoj mesa sa vinom i začinima daje ovom jelu posebnu aromu.
26. 06. 2024. u 10:00
Komentari (0)