PRELIV ZA PITU KOJI KORISTE PEKARI: Biće u isto vreme i hrskava i meka a svi će vas pitati u čemu je tajna pripreme
Mali saveti velikih pekarskih profesionalaca koje možete primeniti kod kuće.
Foto: Jutjub/Printskrin/ Aurora Recepti
Sastojci:
- 8 kašika brašna
- 1 kesica suvog kvasca
- 2 šolje mleka
- 100 ml ulja
- so
- šećer
Priprema:
Pomešajte malo šećera i kvasca, pa ih prelijte mlakim mlekom i promešajte.
Zatim dodajte so, ulje i brašno.
Ovim prelivom premažite svaku koru i onda filujte na uobičajen način.
Ukoliko vam ostane preliva, prelijte ga preko pite i ostavite da odstoji oko sat vremena.
Preporučujemo
POPAJ PITA POGAČA: Toliko je dobra da je možete jesti samu kao glavno jelo (VIDEO)
06. 09. 2023. u 09:00
TURSKA PISMO PITA: Mekano i vazdušasto testo puno ukusnog fila, topi se u ustima
05. 09. 2023. u 22:00
PUTIN I ZELENSKI DOLAZE NADOMAK SRBIJE?! Nove informacije o mestu susreta dvojice lidera
VIŠI zvaničnik u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa rekao je da bi sastanak ruskog i ukrajinskog predsednika Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog mogao da se održi u Mađarskoj, prenosi Rojters.
19. 08. 2025. u 11:18
"SRAM VAS BILO ZA SVE ŠTO RADITE" Vučić sa prezirom odgovorio Žaklini Tatalović na dobacivanja i upadice
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na upadice i dobacivanja novinarki N1 Žaklini Tatalović.
17. 08. 2025. u 14:28
IZ SVIH UGLOVA: 32 godine mlađa žena našeg glumca se skinula u bikini (FOTO)
MARIJA je objavila čitav niz fotografija. Ona je pozirala u bikiniju i fotografisala se iz svih mogućih uglova.
18. 08. 2025. u 22:13
Komentari (0)