NAJSLAĐI DORUČAK ZA USPEŠAN POČETAK DANA: Prženice sa bananom i kikiriki puterom!

Novosti online

15. 01. 2024. u 07:00

ZA samo pet minuta pripremićete neodoljiv sendvič koji možete poslužiti uz kafu i voćni sok.

НАЈСЛАЂИ ДОРУЧАК ЗА УСПЕШАН ПОЧЕТАК ДАНА: Прженице са бананом и кикирики путером!

Foto Shutterstock

Recept prilagodite broju ljudi koje ste pozvali na doručak. Poslužite sa malo šećera u prahu ili prelijte kašičicom meda, a odličan je i u kombinaciji sa slatkim sirupima.

Prženice sa bananama i kikirikijem

Potrebno:

* 1 jaje

* ½ kašičice ekstrakta vanile

* 2 kašike putera od kikirikija

* 2 kriške hleba

* 1 mala banana

* 2 kašike putera

Priprema:

Svaku krišku hleba premazati kašikom putera od kikirikija. Bananu isecite na kolutove i stavite na jednu krišku i prekrijte drugom. Pomešajte jaja sa vanilijom i umočite sendvič u smesu sa obe strane. Rastopite puter u tiganju i stavite hleb na njega. Pecite sa obe strane dok ne poprimi atraktivnu braon boju i poslužite toplo.

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)