TOLIKO JE KREMAST DA SE TOPI U USTIMA, A GOTOV JE ZA TILI ČAS: Kolač sa nes kafom
03. 03. 2024. u 10:00
VRLO lep i sočan desert koji će vas sasvim sigurno oduševiti.
Povezane vesti

PRSTE DA POLIŽEŠ: Kolač sa kremom od limuna
Vazdušasti i hrskavi kolač sa kremom od limuna je lagani desert koji ćete rado praviti.
07. 04. 2025. u 16:00

TROUGLASTI ČUPAVCI: Izdašni, sočni i mirišljavi kolači koje svi vole (VIDEO)
Na jednostavan način napravite neobične trougao čupavce.
29. 03. 2025. u 16:00

OVAKVE LEDENE KOCKE NIKAD NISTE PROBALI: Zamenite brašno tajnim sastojkom i biće još lepše i mirišljavije
Kremaste, lagane i neodoljivog ukusa, ledene kocke su s razlogom pravi klasik među poslasticama, a ako ih napravite ovako, biće još lepše!
28. 03. 2025. u 15:30

SLATKI ORAŠČIĆI: Recept koji morate probati
Starinski kolači u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.
27. 03. 2025. u 15:30

RAJSKI KOLAČ: Idealan za ljubitelje čokolade, a ukus je više nego rajski
Ovaj kolač s pravom nosi tako pretenciozni naziv.
23. 03. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

PRVIM ZALOGAJEM VRAĆA U DETINJSTVO! Pesak torta, gotova za samo pola sata, i to bez pečenja
KREMASTI fil od vanile i keksa u savršenom je kontrastu sa hrskavom podlogom.
16. 05. 2025. u 10:00

BEŠAMEL SOS: Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Ide uz mnoga jela, meso, ribu. Nazivaju ga još i belim sosom i glavni je sastojak za pravljenje drugih soseva.
16. 05. 2025. u 08:30

SPREMIĆETE GA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastiji spanać ikada, savršen uz meso, ili pečena jaja
AKO volite kremaste i nežne ukuse, ovaj spanać sa mlekom biće vaš novi favorit!
16. 05. 2025. u 07:00

DOMAĆI LIKER OD ZOVE: Idealan je za posebne trenutke, osvojiće vas svojom cvetnom notom i laganom slatkoćom
Pravi se jednostavno od svežih cvetova zove i idealan je za uživanje u sitnim gutljajima ili kao dodatak koktelima i desertima.
15. 05. 2025. u 19:00

SALATA OD CVEKLE SA SIROM I PISTAĆIMA: Bogatog ukusa, hranljiva i jednostavna za spremanje
Bogata salata od cvekle sa sirom i pistaćima je odlična za večeru ili kao prilog.
15. 05. 2025. u 18:09
Komentari (0)