ZAŠTO SE DODAJE ŠEĆER U MESO NA ROŠTILJU? Evo odgovora a i količine koja je potrebna
UŽIVAĆETE u savršenom roštilju. Profesionalni kuvari i roštilj majstori znaju za ovu caku, a sada možete i vi da je primenite.
Foto Shutterstock
IAKO mnogi misle da se šećer koristi samo za pripremu poslastica ili zaslađivanje jela, to nije uvek slučaj. Ako dodate šećer kad pripremate roštilj, pomoći će da se dobije tanka i hrskava korica na mesu. Važno je da znate količinu koja se stavlja. Dovoljna je jedna kašika šećera na jedan kilogram mesa.
Dodajte jednu kašičicu šećera i dobićete najukusniji roštilj.
(Trpeza)
PUTIN O ISPORUCI "TOMAHAVKA": Ako Ukrajina napadne oružjem dugog dometa, odgovor će biti zapanjujući
AKO Ukrajina pokrene napade oružjem dugog dometa na Rusiju, odgovor će biti zapanjujući, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.
23. 10. 2025. u 17:59
STIŽE ZIMA KAKVA SE VIĐA JEDNOM U STO GODINA? Meteorolozi odgovorili na spekulacije o "zimi veka"
NEMAČKI portali su preplavljeni informacijama o ekstremnoj zimi, ulicama prekrivenim snegom i ekstremnim vremenskim uslovima koji prete zemlji.
23. 10. 2025. u 17:38
SPAVA PORED VC ŠOLjE BEZ POKLOPCA Haos u zatvoru gde je Sarkozi, viču mu: "Osvetićemo Gadafija!" Poseban tretman za bivšeg predsednika
"SVI zatvorenici prave buku, viču, lupaju po zidovima..."
22. 10. 2025. u 15:32
Komentari (0)