MOHITO ZA SVAČIJI UKUS: Bezalkoholno piće koje će vas odmah rashladiti u toplim danima

Новости онлине

29. 05. 2024. u 13:00

Od samo nekoliko sastojaka napravite napitak koji će vam odmah prirasti za srce.

МОХИТО ЗА СВАЧИЈИ УКУС: Безалкохолно пиће које ће вас одмах расхладити у топлим данима

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 9 listova nane
  • 2 kašičice šećera
  • sok od jedne limete
  • 80 ml soda vode
  • izmrvljen led

Priprema:

U ne velikoj čaši stavite oprane i dobro osušene listove nane. Preko njih sipajte sok od limete kao i šećer, pa počnite viljuškom da usitnjavate sastojke u čaši. Morate to raditi pažljivo i nežno kako bi sve pustilo svoju aromu.

Izmrvljeni led sipajte preko mešavine u čaši i dolijte sodom vodom. Po želji možete ukrasiti sa kriškama limete, kao i listićima nane.

(ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca