ZA LJUBITELJE KOBASICE: Pripremite brzi, ali malo drugačiji hot dog

Novosti online

05. 06. 2024. u 13:00

Brzi hot dog s kobasicom i povrćem prijat će vam za svaki obrok, a najbolje je što dodatke birate sami. Naravno, mi imamo nekoliko dobrih ideja.

ЗА ЉУБИТЕЉЕ КОБАСИЦЕ: Припремите брзи, али мало другачији хот дог

Foto: Free Images Pixabay

Sastojci:                                                                                                                                   

  • 3-4 para kobasica
  • 6-8 kifli
  • senf
  • 2 paprike
  • 2 luka
  • 1 kašika soja sosa
  • prstohvat šećera
  • so i biber  
  • ostalo po želji (prženi luk, sitno seckani kiseli krastavci...)
     

Priprema:

   Pecite kobasice u tiganju ili u rerni. Peciva isecite i premažite puterom, pa propržite u tiganju. Papriku i luk isecite na rezance, pa ih prodinstajte na masnoći od kobasica. Dodajte prstohvat šećera, soja sos, so i biber. Pecivo premažite senfom, dodajte kobasicu i povrće i još toplo poslužite.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   (jutarnji hr)                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Laser je samo alat, a uspeh zavisi od lekara