KAKO DA SPREMITE DOMAĆI SLADOLED OD DINJE: Brza priprema za ukusan letnji slatkiš
Pravo letnje osveženje koje rashladi u trenu, a uspeva svima.
![КАКО ДА СПРЕМИТЕ ДОМАЋИ СЛАДОЛЕД ОД ДИЊЕ: Брза припрема за укусан летњи слаткиш КАКО ДА СПРЕМИТЕ ДОМАЋИ СЛАДОЛЕД ОД ДИЊЕ: Брза припрема за укусан летњи слаткиш](/data/images/2024-07-31/512144_shutterstock-sladoled-od-dinje_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 ml slatke pavlake
- 175 g šećera
- 1 zrela dinja srednje veličine
- sok od 1 limuna
Priprema:
Šećer i slatku pavlaku zagrejte u šerpi na tihoj vatri, pa mešajte dok se ne otopi i ne proključa. Onda sklonite sa vatre. Dinji skinite koru pa je očistite od semenki. Zatim je iseckajte na komadiće i izblendajte sa limunovim sokom. Dodajte smesu od slatke pavlake pa zajedno izblendajte. Preručite sladoled u posudu i ostavite u zamrzivaču preko noći, da se stegne.
(trpeza)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![STIGLA DUGOROČNA PROGNOZA ZA JESEN 2024. GODINE: Mnogima se neće svideti STIGLA DUGOROČNA PROGNOZA ZA JESEN 2024. GODINE: Mnogima se neće svideti](/data/images/2021-10-28/153991_dsc-1424-copy_kf.jpg?time=1721989841)
STIGLA DUGOROČNA PROGNOZA ZA JESEN 2024. GODINE: Mnogima se neće svideti
IZGLEDA da ćemo ove godine imati hladniju jesen sa više padavina, pokazuju prve dugoročne prognoze sajta Severe Weather Europe.
26. 07. 2024. u 12:30
![DIGNUTI RUSKI I KINESKI BOMBARDERI, AMERIKA POSLALA BORBENE AVIONE: Reagovala i Kanada, Vašington besan - Neviđena provokacija (VIDEO) DIGNUTI RUSKI I KINESKI BOMBARDERI, AMERIKA POSLALA BORBENE AVIONE: Reagovala i Kanada, Vašington besan - Neviđena provokacija (VIDEO)](/data/images/2024-07-26/510377_screenshot-591_kf.jpg?time=1721971882)
DIGNUTI RUSKI I KINESKI BOMBARDERI, AMERIKA POSLALA BORBENE AVIONE: Reagovala i Kanada, Vašington besan - "Neviđena provokacija" (VIDEO)
RUSIJA i Kina po prvi su put izvele let strateških bombardera u zajedničkoj patroli u blizini Aljaske, što upozorava na sve širi okvir sposobnosti vojnog partnerstva, koje izaziva sve veću zabrinutost u SAD-u i među njihovim saveznicima.
26. 07. 2024. u 07:28
![ISPAO JE NEČOVEK Oglasila se Babovićeva bivša devojka: Bila sam sa njim iz sažaljenja ISPAO JE NEČOVEK Oglasila se Babovićeva bivša devojka: Bila sam sa njim iz sažaljenja](/data/images/2024-06-25/500383_82134-velika-drama-jubilej-22022022-0015-ig_kf.jpg?time=1722425576)
"ISPAO JE NEČOVEK" Oglasila se Babovićeva bivša devojka: "Bila sam sa njim iz sažaljenja"
GLUMAC Branko Babović ljubio je skoro tri decenije mlađu izabranicu.
31. 07. 2024. u 13:32
Komentari (0)