ZA 5 MINUTA SPREMITE NAJUKUSNIJI NAMAZ: Pikantni namaz od tunjevine

Новости онлине

15. 08. 2024. u 12:17

Namaz koji ćete obožavati.

ЗА 5 МИНУТА СПРЕМИТЕ НАЈУКУСНИЈИ НАМАЗ: Пикантни намаз од туњевине

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • tunjevina iz konzerve
  • 2 kašike majoneza
  • 2-3 kašičice ljutog ajvara
  • kašičica kečapa
  • 1/2 paprike
  • kašičica belog vinskog sirćeta
  • 2 kašičice peršuna
  • kašičica vlašca
  • kašičica limunovog soka
  • 2 kašičice crnog luka (opciono)
  • so, biber

Priprema:

Tunjevinu ocedite od ulja i isitnite, stavite u činiju i dodajte papriku, peršun, vlašac i sitno iseckan luk, a potom i majonez, ajvar, kečap, biber. Sve dobro promešajte.

Pokrijte činiju plastičnom folijom i ostavite da odstoji u frižideru pola sata. Namaz servirajte hladan na proprženom ili tost hlebu.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca