KAKO DA ČOKOLADNA GLAZURA NE PUCA PRI SEČENJU TORTE ILI KOLAČA: Poslastičar otkrio trik za koji malo ko zna

Новости онлине

28. 09. 2024. u 08:00

Domaćice širom sveta pomno prate emisije poznatog poslastičara Rudolfa Van Vina, i usvajaju svaki trik koji on prenese. Ovog puta vam donosimo trik za savršenu čokoladnu glazuru po njegovom receptu. Vaše torte će biti prava mala remek-dela ukoliko budete pratili ove korake.

КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна

Foto: Jutjub/Printskrin/Recepttura

Sastojci:

  • 250 g omekšalog putera
  • 300 g šećera u prahu
  • 200 g crne čokolade (istopljene)
  • 2 kašike kakao praha
  • 100 g tečne slatke pavlake

Priprema:

Omekšali puter pomešajte sa šećerom pa mutite mikserom dok se u potpunosti ne sjedine sastojci i smesa ne postane glatka. Zatim dodajte kakao prah i još malo mutite. Smanjite brzinu na najslabiju, pa ubacite otopljenu čokoladu i, na kraju,slatku pavlaku. Mutite dok se ne dobije glatka i penasta smesa. Ukoliko ima grudvica, činiju na kratko stavite u posudu sa vrelom vodom, a zatim nastavite s mućenjem. Glazuru naneti dok je još uvek penasta i glatka.

(krstarica)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MI SMO USPAVANI DIV, DRUGO MESTO NA TABELI NIJE OPCIJA! Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub