NAMAZ OD ORAHA: Slasan i aromatičan, idealan kao prilog raznim jelima

Novosti online

10. 11. 2024. u 08:30

Napravite ovaj preukusan namaz koji je pritom posan na vodi. Aromatičnog, pikantnog, i pomalo ljutkastog ukusa. Možete jednostavno da ga namažete na hleb, i eto doručka koji će vas dugo držati sitim.

НАМАЗ ОД ОРАХА: Сласан и ароматичан, идеалан као прилог разним јелима

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g oraha
  • 1 kašičica senfa
  • 1 kašičica belog luka u prahu
  • 1 kašika vrele vode
  • so, biber

Priprema:

Sameljite sitno orahe, pa im dodajte so, biber i beli luk u prahu. Celu smesu dobro izmešajte. Onda dodajte senf i vrelu vodu, pa sve lepo sjedinite. Nemojte da stavljate puno vode, da namaz ne bi bio redak. Prijatno !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      (trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAČI SU ZAPANJENI: Prvo saznali da se Novak Đoković povredio, a sad i ovo!