BELA TOPLA ČOKOLADA: Utoplite se preukusnim napitkom

Новости онлине

25. 11. 2024. u 09:00

Bela topla čokolada je topli napitak koji greje i podmiruje želju za slatkim u isto vreme.

БЕЛА ТОПЛА ЧОКОЛАДА: Утоплите се преукусним напитком

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 500 ml mleka
  • 60 g bele čokolade
  • štapić vanile
  • štapić cimeta
  • 100 ml slatke pavlake

Priprema: 

Presecite štapić od vanile napola po dužini. Izvadite semenke pa stavite u mleko, dodajte cimet i ostavite da provri. Zatim skinite sa vatre, pa pustite da odstoji 20 minuta. Procedite pa mleko opet zagrejte. Dodajte belu čokoladu, i mešajte, sve dok se ne otopi. Sipajte toplu čokoladu u visoku čašu, pa dekorišite umućenom slatkom pavlakom. Služite toplo.

(trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIRJOS JE PROVOKATOR: Francuska teniserka bez dlake na jeziku