OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane

Novosti online

22. 11. 2024. u 16:30

Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.

ОВАЈ НАПИТАК ЈЕ БОМБА ЗА ИМУНИТЕТ: Обавезно пробајте чај од ђумбира, идеалан је за хладне и снежне дане

Foto: Free Images Pixabay

Sastojci:

  • komad svežeg đumbira 
  • 1 šolja vode
  • 1 štapić cimeta
  • malo sveže nane
  • 1 kašičica meda ili javorovog sirupa 

Priprema: 

Đumbir nemojte da ljuštite, već ga samo iseckajte. U šepru sipajte đumbir i vodu, kao i štapiće cimeta, ili nanu. Nemojte da stavljate i nanu i cimet zajedno, odraberite jedan začin. Kada provri smanjite temperaturu i ostavite da se krčka još 5 minuta. Ako želite da se đumbir baš oseti krčkajte 10 minuta. Procedite čaj i poslužite sa medom ili javorovim sirupom. 

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

BILO JE TUŽNO, FALILI SU ĐOKOVIĆ I FEDERER: Ferer progovorio o Nadalovom oproštaju