BRZO SLANO PREDJELO: Posni rolat od oblande i tunjevine
Za posnu varijantu, fil je na bazi tunjevine, ali u mrsnim danima možete je zameniti rendanom šunkom.
 
                                                                                    Foto: Profimedia
Sastojci:
- list oblande
- konzerva tunjevine
- 3 veća kisela krastavca
- 2 kašike prepečenog susama
Priprema:
1. Oblandu uvijte u vlažnu krpu da omekša. Margarin umutite, dodajte oceđenu tunjevinu i proprženi susam, još malo mutite pa dodajte sitno isečene krastavce. Sve lepo promešajte. Po želji možete dodati i peršun i malo krompira.
2. Nafilujte oblandu i urolajte je. Uvijte u aluminijumsku foliju i stavite da odstoji u frižideru najmanje 24 sata pre služenja.
(still)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)