RECEPT ZA NOVOGODIŠNJI PUNČ: Pikantni napitak idealan za praznike

Новости онлине

28. 12. 2024. u 11:00

Novogodišnji punč je tradicionalno piće koje utemeljuje duh praznika, savršeno za zagrevanje večeri i stvaranje atmosfere dobrodošlice.

РЕЦЕПТ ЗА НОВОГОДИШЊИ ПУНЧ: Пикантни напитак идеалан за празнике

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 10 g suvog nara ili šipka
  • 1 flaša šampanjca
  • 450 ml Rose vina
  • Đus od jednog limuna
  • 2 grančice ruzmarina
  • 4 kašike šećera
  • Limun

Priprema:

U jednu šerpu pomešajte roze vino sa limunom, potom dodajte suvi nar ili šipak, kao i ruzmarin i šećer, sve promešajte pa stavite na zagrejanu ringlu dok ne provri, uz stalno mešanje, i na umerenoj temepraturi. Sklonite sa strane, pa procedite, i onda sve to pomešajte sa šampanjcem. Potom nasecite limun na kolutove, pa ubacite unutra, a možete i kriške narandži - po želji. Punč služite topao ili hladan.

(mogutojasama)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABRINUTI NAVIJAČI AL HILALA: Mitroviću preti duže odsustvo