MARINADA OD PERŠUNA I BELOG LUKA: Napravite brzo i lako najbolji preliv za ribu
Pravite riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 8 čenova belog luka
- 1 veza peršuna
- 100 ml limunovog soka
- 50 ml maslinovog ulja
Priprema:
Usitnite skroz beli luk, pa dodajte seckani peršun, sok od limuna i maslinovo ulje. Posolite i dodajte još neke začine po želji. Na kraju promešajte i vaš preliv je gotov.
(trpeza)
Preporučujemo

PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online

SALATA SA CRVENIM KUPUSOM, ŠARGAREPOM I JABUKAMA: Savršena kombinacija sastojaka za zdrav obrok
20. 12. 2024. u 17:31Novosti online

RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
22. 12. 2024. u 09:00

DOGOVORENO PRIMIRJE IRANA I IZRAELA: Tramp - Kraj rata; Bombe SAD nisu uništile nuklearna postrojenja? (FOTO/VIDEO)
RAT Izraela i Irana - 11. dan.
23. 06. 2025. u 08:17 >> 00:53

HAMNEI PREVARIO TRAMPA: Amerika gađala prazno nuklearno postrojenje?
VISOKI iranski izvori rekli su Reutersu da je većina visoko obogaćenog uranijuma na lokaciji Fordo uklonjena pre američkog napada.
22. 06. 2025. u 10:37

HAOS U HRVATSKOJ: Zagreb u blokadi, zatvaraju se 3 glavna mosta, a saobraćaj se obustavlja zbog koncerta Tompsona
VEĆ JE počelo fazno obustavljanje saobraćaja u oblasti oko Hipodroma - 11 dana pre koncerta.
24. 06. 2025. u 12:24
Komentari (0)