VEOMA POPULARAN I TRAŽEN DORUČAK: Benedikt jaja
25. 02. 2025. u 07:00
Ova jednostavna, ali savršeno uravnotežena kombinacija hrskavog tosta, poširanog jajeta, slaninice i bogatog holandez sosa osvojiće vas na prvi zalogaj. Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće.
Povezane vesti

AJVAR PITA: Recept kome ćete se često vraćati
Pita sa ajvarom može biti poslužena i hladna i topla, za doručak ili večeru.
09. 03. 2025. u 07:00

ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online
Najnovije iz rubrike

ČOKOLADNE OBLANDE: Kada jednom isprobate ovaj recept, postaće vam omiljeni (VIDEO)
Ukoliko vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena na raspolaganju, sa čokoladnim oblanda-kockama nema greške. Sve što vam je potrebno je nekoliko osnovnih sastojaka, a najbolje od svega je što se spremaju bez jaja i brašna.
30. 03. 2025. u 16:00

KIKIRIKI SALATA SA TUNJEVINOM: Osvežavajuća salata koju ćete jesti i kada prođe post
Posna kikiriki salata sa susamom i tunjevinom može da se koristi i kao namaz, ali i kao predjelo. Savršen spoj ukusa za dane posta.
30. 03. 2025. u 14:30

NEODOLJIVO PREDJELO: Slana torta koja se pravi za 15 minuta
Ako uživate u izdašnim slanim tortama, a ostalo vam je malo pečenih paprika, ovaj recept ne biste smeli da zaobiđete. One se prave brzo i jednostavno, a ova koju vam danas predstavljamo ne traži ni da uključite rernu – potrebno je samo malo truda za nezaboravan obrok.
30. 03. 2025. u 13:00

KARPATI KOLAČ: Lagan i kremast kolač koji će osvojiti svakog (VIDEO)
Karpati kolač koji potiče iz Poljske, neodoljivo podseća na krempitu, ali i princes krofne. Jednostavan je, a pravi se sa bilo kojim voćem.
30. 03. 2025. u 11:30

PIRE KROMPIR NA IRSKI NAČIN: Super prilog uz svaki ručak
Postoji mnogo načina da iskoristite krompir kao prilog, a ovaj je neodoljiv.
30. 03. 2025. u 10:00
Komentari (0)