POHOVANE ČOKOLADICE: Tope se u ustima, a smažu se za tren oka

Jovana Vasić

06. 03. 2025. u 16:00

Pohovane čokoladice po receptu kuvara Nikole Kalenića.

ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • čokoladica
  • brašno 
  • jaja 
  • mleveni keks

Priprema:

Čokoladicu nakvasite, pa je uvaljajte u brašno, jaja i mleveni keks. U dublju posudu sa uljem spustite čokoladicu. Onda pržite na srednje jakoj temperaturi. Kad mleveni keks porumeni, čokoladice izvadite na ubrus pa servirajte sa kuglom sladoleda. Nakon sečenja fil će lagano da curi sa strane. Prijatno!

(trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA POSLA! Ameri zatečeni, evo gde je Nikola Jokić otišao posle čuda Denvera u Oklahomi (VIDEO)