POHOVANE ČOKOLADICE: Tope se u ustima, a smažu se za tren oka
Pohovane čokoladice po receptu kuvara Nikole Kalenića.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- čokoladica
- brašno
- jaja
- mleveni keks
Priprema:
Čokoladicu nakvasite, pa je uvaljajte u brašno, jaja i mleveni keks. U dublju posudu sa uljem spustite čokoladicu. Onda pržite na srednje jakoj temperaturi. Kad mleveni keks porumeni, čokoladice izvadite na ubrus pa servirajte sa kuglom sladoleda. Nakon sečenja fil će lagano da curi sa strane. Prijatno!
(trpeza)
Preporučujemo

ČOKOLADNE LEDENE KOCKE: Čokoladnija i ukusnija verzija poznate poslastice
25. 02. 2025. u 08:00Jovana Vasić

DOMAĆE RUM ŠTANGLICE: Savršene i slatke, za pravo uživanje
20. 02. 2025. u 16:00Jovana Vasić

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

KATI - NAJPOZNATIJI MAĐARSKI KOLAČ: Hrskava korica, 2 različita fila i rendana čokolada (VIDEO)
17. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

MAKRON OBJAVIO UDARNE VESTI: Francuska dobija "novu državu", potpisan istorijski sporazum
PREKOMORSKA teritorija Francuske Nova Kaledonija postaće „nova država“ u okviru republike, izjavio je predsednik Francuske Emanuel Makron.
12. 07. 2025. u 20:08

OTKRIVEN UZROK PADA BOINGA SA 260 PUTNIKA: Audio snimak pilota iz kokpita samo produbljuje misteriju
ISTRAŽITELjI su otkrili uznemirujuće detalje u okviru preliminarne istrage pada aviona kompanije Air India, na letu 171, u kojem je u junu stradalo 260 osoba.
12. 07. 2025. u 15:36

SLAVIMO PETROVDAN: Šta se danas ne radi i šta treba umesiti
SRPSKA pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Petrovdan, praznik koji je posvećen svetim apostolima Petru i Pavlu.
12. 07. 2025. u 07:34
Komentari (0)