EVO KAKO DA PRAVILNO SKUVATE JAJA TAKO DA ISPADNU NAJUKUSNIJA: Ključ se krije u ove dve metode
16. 03. 2025. u 14:00
Verovatno ste čuli bezbroj saveta o tome kako najbolje skuvati jaja – jedan od najčešćih je da ih ostavite da ključa pet minuta u vodi, a zatim sklonite sa šporeta.
Povezane vesti

SOČNA KROMPIR SALATA: Kiseli krastavčići i jaja prave savršenu kombinaciju
KROMPIR salatu sa jajima i kiselim krastavčićima možete da jedete uz meso, kao prilog ili samu, toliko je kremasta i ukusna, nećete joj odoleti.
09. 02. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

KOLAČ IZ ŠOLJE SPREMAN ZA 5 MINUTA: Savršen način da se na brzinu zasladite
Neretko se dešava da nam vreme stoji na putu ka dobrom kolaču. To ne mora biti slučaj, zahvaljujući ovom brzom receptu za kolač iz šolje. Brza verzija čokoladnog lava kolača biće idealan način da se zasladite, a priprema traje svega pet minuta.
17. 03. 2025. u 17:05Jovana Vasić

ARAPSKI KOLAČ: Ako ste ljubitelj orijentalnih slatkiša, ova neodoljiva i lagana poslastica postaće vam jedna od omiljenih (VIDEO)
Ukoliko vam je potreban recept za kolač na brzinu, arapski kolač s bademima je baš ono što ste čekali. Sve se pripremi za desetak minuta, potom peče još 20, a rezulat je slatkiš koji se pamti. Po želji možete preliti karamelom, ali i bez nje je fenomenalan!
17. 03. 2025. u 14:30

RECEPT ZA UKUSAN SMUTI SA CVEKLOM I BANANOM: Krepi organizam u trenu
Ukusan i pun vitamina.
17. 03. 2025. u 13:00

PILEĆA SALATA KAKVU DO SAD NISTE PROBALI: Kombinacija ukusa koji oduševljava na prvi zalogaj (VIDEO)
Ako tražite salatu koja je istovremeno osvežavajuća, kremasta i puna ukusa, onda je ova pileća salata sa pomorandžom, sirom i orasima pravi izbor. Priprema je jednostavna, a sastojci su lako dostupni. Bilo da je poslužite kao predjelo ili glavno jelo, ova salata će sigurno biti omiljeni dodatak svakom stolu.
17. 03. 2025. u 11:30

ODUŠEVIĆE VAS I MIRISOM I UKUSOM: Trdelnik - Češki desert najpoznatiji na svetu
Isprobajte recept za trdelnik koji će vas oduševiti mirisom i ukusom.
17. 03. 2025. u 10:00
Komentari (0)