DA IZGLEDA KAO DA STE GA TEK ZAMESILI: Uz ovaj trik iskusnih domaćica, vaše testo će biti mekano čak 3 dana
Nema ništa lepše od domaće pite, peciva ili hleba. Mnogi vole sveže, vruće testo koje kada se ispeče zamiriše cela kuća.
Foto: Shutterstock
Ali, dešava se da nakon nekog vremena to pecivo ne bude više mekano i ukusno, nego ustajalo. Međutim, više ne morate da brinete, jer postoji jedan trik sastojak koje iskusne domaćice dodaju u testo kako bi ono moglo da se jede i do 2-3 dana.
Ovaj sastojak možete da dodate i u testo za pite, hleb, lepinje... Nije bitno da li pržite, pečete ili kuvate provereno radi za sve metode obrade testa.
Taj fenomenalni trik sastojak ne košta puno, a skoro svi ga već imaju kod kuće. U pitanju je skrob.
Testo će biti ukusnije i mekše, a sve što treba da uradite je da ga dodate u brašno. Za četiri šolje brašna dovoljna je jedna kašika skroba.
(still)
Preporučujemo
TRIK ZA NAJUKUSNIJU PRŽENU RIBU: Spremljena na ovaj način biće veoma ukusna i manje masna
08. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić
SAVET SLAVNOG KUVARA: Džejmi Oliver otkrio kako da vam ulje ne prska iz tiganja
26. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić
7 SAVETA DA VAM MESO BUDE SOČNO: Uz ove sugestije svako meso koje budete pripremali biće savršeno sočno i meko
22. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
Komentari (0)