DA IZGLEDA KAO DA STE GA TEK ZAMESILI: Uz ovaj trik iskusnih domaćica, vaše testo će biti mekano čak 3 dana
Nema ništa lepše od domaće pite, peciva ili hleba. Mnogi vole sveže, vruće testo koje kada se ispeče zamiriše cela kuća.

Foto: Shutterstock
Ali, dešava se da nakon nekog vremena to pecivo ne bude više mekano i ukusno, nego ustajalo. Međutim, više ne morate da brinete, jer postoji jedan trik sastojak koje iskusne domaćice dodaju u testo kako bi ono moglo da se jede i do 2-3 dana.
Ovaj sastojak možete da dodate i u testo za pite, hleb, lepinje... Nije bitno da li pržite, pečete ili kuvate provereno radi za sve metode obrade testa.
Taj fenomenalni trik sastojak ne košta puno, a skoro svi ga već imaju kod kuće. U pitanju je skrob.
Testo će biti ukusnije i mekše, a sve što treba da uradite je da ga dodate u brašno. Za četiri šolje brašna dovoljna je jedna kašika skroba.
(still)
Preporučujemo

TRIK ZA NAJUKUSNIJU PRŽENU RIBU: Spremljena na ovaj način biće veoma ukusna i manje masna
08. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

SAVET SLAVNOG KUVARA: Džejmi Oliver otkrio kako da vam ulje ne prska iz tiganja
26. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

7 SAVETA DA VAM MESO BUDE SOČNO: Uz ove sugestije svako meso koje budete pripremali biće savršeno sočno i meko
22. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

DOVORENO PRIMIRJE IRANA I IZRAELA: Tramp - Kraj rata; Bombe SAD nisu uništile nuklearna postrojenja? (FOTO/VIDEO)
RAT Izraela i Irana - 11. dan.
23. 06. 2025. u 08:17 >> 00:53

HAMNEI PREVARIO TRAMPA: Amerika gađala prazno nuklearno postrojenje?
VISOKI iranski izvori rekli su Reutersu da je većina visoko obogaćenog uranijuma na lokaciji Fordo uklonjena pre američkog napada.
22. 06. 2025. u 10:37

INCEST UNIŠTIO PORODICU: Glumici brat krstio ćerku, a ona ga zavela i rodila mu sina
SLAVNA glumica Greta Skaki u jednom momentu je bila tema svih medija, nakon što je obelodalila da je u romansi sa svojim bratom od tetke Karlom Montegacom. Ova romansa razorila je njenu porodicu, a njih dvoje su se u jednom momentu čak i zakleli na večnu ljubav.
21. 06. 2025. u 10:39
Komentari (0)