RAFAELO NAMAZ: Nećete moći da mu odolite
Namaz koji možete koristiti u kolačima, palačinkama ili jednostavno na hlebu.

Foto: Printskrin Youtube
Priprema je brza i laka, a biće vam potrebno nekoliko osnovnih sastojaka i dobra seckalica. Takođe, ovaj recept sadrži mnogo manje praznih kalorija nego verzije koje se kupuju u prodavnici, a takođe je i mnogo jeftiniji.
Sastojci:
- 100 g bele čokolade
- 100 g pečenih lešnika
- 30 ml kokosovog ulja
- 30 g kokosa
Priprema:
Pečene lešnike i 10 ml kokosovog ulja stavite u blender i dobro izblendajte, ali ne morate da ih blendate u glatku smesu, dovoljno je da napravite krupni puter od lešnika. Belu čokoladu otopite sa preostalih 20 ml kokosovog ulja i dobro izmiksajte lešnike i čokoladu, to možete ručno. Na kraju dodajte kokos i sve dobro promešajte. Stavite u teglu i stavite u frižider.
(zadovoljna.hr)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

DOMAĆA NUTELA: Krem od čokolade i lešnika, odličan za palačinke i mazanje na hleb
27. 03. 2025. u 11:30

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
14. 03. 2025. u 12:00

ŠPANIJA PROGLASILA VANREDNO STANjE
MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Španije proglasilo je vanredno stanje nakon današnjeg nestanka struje.
28. 04. 2025. u 21:32

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU: Darko Lazić potpuno slomljen, javno se oglasio (FOTO)
PEVAČ se prisetio svog pokojnog oca...
28. 04. 2025. u 19:35
Komentari (0)