RAFAELO NAMAZ: Nećete moći da mu odolite
Namaz koji možete koristiti u kolačima, palačinkama ili jednostavno na hlebu.

Foto: Printskrin Youtube
Priprema je brza i laka, a biće vam potrebno nekoliko osnovnih sastojaka i dobra seckalica. Takođe, ovaj recept sadrži mnogo manje praznih kalorija nego verzije koje se kupuju u prodavnici, a takođe je i mnogo jeftiniji.
Sastojci:
- 100 g bele čokolade
- 100 g pečenih lešnika
- 30 ml kokosovog ulja
- 30 g kokosa
Priprema:
Pečene lešnike i 10 ml kokosovog ulja stavite u blender i dobro izblendajte, ali ne morate da ih blendate u glatku smesu, dovoljno je da napravite krupni puter od lešnika. Belu čokoladu otopite sa preostalih 20 ml kokosovog ulja i dobro izmiksajte lešnike i čokoladu, to možete ručno. Na kraju dodajte kokos i sve dobro promešajte. Stavite u teglu i stavite u frižider.
(zadovoljna.hr)
Preporučujemo

DOMAĆA NUTELA: Krem od čokolade i lešnika, odličan za palačinke i mazanje na hleb
27. 03. 2025. u 11:30

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
14. 03. 2025. u 12:00

ŠOK PROGNOZA ZA OKTOBAR: Najavljeno da će pasti pola metra snega! Ovakve ekstreme ni meteorolozi ne pamte
PREMA najavama meteorologa, oktobar 2025. počeće u Srbiji pod uticajem prodora hladnog vazduha sa severoistoka Rusije koji je došao do Nemačke i Poljske, ali se polako približava ka nama što će prouzrokovati razvoj ciklona u Jonskom, Tirenskom i delu Jadranskog mora i već 1. oktobra, u sredu, u večernjim časovima na jugu i jugozapadu Srbije počeće da pada kiša.
30. 09. 2025. u 20:58

"ZAŠTO MI PIPAŠ ŽENU?" Ovako je počela tuča na svadbi u Gornjem Milanovcu, nasrnuli na doktora (VIDEO)
SVADBENO veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta.
30. 09. 2025. u 16:10

NE DA NA ĆERKU Bogdanin otac očitao lekciju Veljku, jasno mu stavio do znanja: "Možda pre nisi imao ovakvu devojku..."
VELjKO je uvek isticao da želi veliku porodicu sa mnogo dece kojima će usaditi prave vrednosti i tradiciju.
29. 09. 2025. u 16:17
Komentari (0)