KAKO DA JAJA NE POPUCAJU TOKOM KUVANJA: Saveti koje treba da imate u vidu pre farbanja
14. 04. 2025. u 08:30
Ako želite da budete sigurni da jaja neće pući tokom kuvanja, onda isprobajte neku od ove 4 metode.
Povezane vesti

UMAZALI STE SE FARBAJUĆI JAJA? Nekoliko praktičnih načina kako najbrže da uklonite boju sa ruku
Nakon farbanja uskršnjih jaja, mrlje od boje mogu biti uporne, ali uz nekoliko jednostavnih trikova, vaše ruke će ponovo biti čiste.
17. 04. 2025. u 10:00

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30

DA IZGLEDA KAO DA STE GA TEK ZAMESILI: Uz ovaj trik iskusnih domaćica, vaše testo će biti mekano čak 3 dana
Nema ništa lepše od domaće pite, peciva ili hleba. Mnogi vole sveže, vruće testo koje kada se ispeče zamiriše cela kuća.
29. 03. 2025. u 14:30

EVO KAKO DA PRAVILNO SKUVATE JAJA TAKO DA ISPADNU NAJUKUSNIJA: Ključ se krije u ove dve metode
Verovatno ste čuli bezbroj saveta o tome kako najbolje skuvati jaja – jedan od najčešćih je da ih ostavite da ključa pet minuta u vodi, a zatim sklonite sa šporeta.
16. 03. 2025. u 14:00

SAVET SLAVNOG KUVARA: DŽejmi Oliver otkrio kako da vam ulje ne prska iz tiganja
Poznati kuvar Džejmi Oliver otkrio je trik zlata vredan. Zahvaljujući njemu možete sprečiti prskanje ulja.
26. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

KOLAČI SA NAJSLAĐIM IMENOM NA SVETU: Medenjaci, baš kao što su ga pravile i naše bake
Tradicionalni kolačići koje svi vole, a imaju i debelog razgloga za to.
22. 04. 2025. u 16:00

KINESKA SALATA: Ukusna kremsta pikanterija koja je zasitna i preukusna
Kineska salata postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali.
22. 04. 2025. u 14:30

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA ČUPAVCE U OBLIKU MAFINA: Još slađi i ukusniji, pravićete stalno
Savršen spoj čupavaca i mafina u jednom desertu, prste da poližete.
22. 04. 2025. u 13:00

DEKORATIVNO I UKUSNO: Rolat od mesa sa jajima, ni najveći gurmani mu neće odoleti
Ukusan, sočan i dekorativan — ovaj rolat je pravi hit na trpezi, posebno posle Uskrsa i "gomile" skuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 11:30

DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
22. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)