SOJA SOS: Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela
Posan i slasan, daće šmek svakom jelu.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 100 g sojinog brašna
- 50 g sojinog ulja
- 500 ml sojinog mleka
- 50 g soka od limuna
- pola struka peršuna
- so
- mleveni beli biber
Priprema:
U tiganju zagrejte sojino ulje pa umešajte sojino brašno. Zatim pržite dok brašno ne dobije žućkastu boju pa sipajte toplo sojino mleko. Kuvajte sve dok se smesa ne zgusne. Posolite, pobiberite, pa pospite seckanim peršunom i limunovim sokom.
(trpeza)
Preporučujemo

PITA OD PALAČINKI I SIRA: Pravi specijalitet koji će vas oduševiti ukusom
09. 04. 2025. u 07:00

KAKO SE PRAVI DOMAĆA MAST: Koja svakom jelu daje poseban šmek
09. 04. 2025. u 10:00

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

TO JE GLAVNI IZVOR PRIHODA: Evo čega Toni nije hteo da se odrekne nakon razvoda od Dragane
DRAGANA je ostala vlasnica televizije i dvorca u Beču.
03. 07. 2025. u 08:04
Komentari (0)