GOTOVE ZA 30 MINUTA! Hrskave tikvice sa belim lukom i parmezanom
08. 06. 2025. u 09:00
ZDRAVA, lagana i ukusna grickalica ili prilog koji će nestati sa tanjira za tren.
Povezane vesti

JEDINSTVENI SPECIJALITET: Povrtni rižoto sa tikvicama
UKUSAN ručak koji se sprema za pola sata!
23. 06. 2025. u 09:00

ZA BRZI OBROK, ZABAVU ILI UŽINU: Brze i zdrave mini pizze sa tikvicama
SAVRŠENE, a nije samo obrok – to je umetnost.
21. 06. 2025. u 13:00

IDEALNO ZA LETO: Salata sa tikvicama, kuvanim jajima i topljenim sirom
AKO tražite recepte za salate sa tikvicama i sirom, na pravom ste mestu. Ova salata sa tikvicama i jajima je lagan, zdrav i ukusan obrok koji se brzo priprema.
19. 06. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

KOLAČ OD LIMUNA I BOROVNICA: Recept za osvežavajuću poslasticu
Savršen spoj slatkoće borovnica i kiselkastog ukusa limuna daje ovom kolaču jedinstvenu svežinu. Lagan, sočan i aromatičan, idealan je i uz kafu i kao svečani desert koji će osvojiti svakog gosta.
09. 09. 2025. u 18:13

TOST SA RIKOTOM I PARADAJZOM: Recept za omiljeni doručak
Rustična italijanska užina sa kremastim rikota sirom namazanim preko prepečenog hleba od kiselog testa, prelivena zrelim paradajzom, maslinovim uljem i začinima. Jednostavan, ali elegantan užitak!
09. 09. 2025. u 17:00

LUBENICA NAPITAK: Recept za osvežavajući napitak od lubenice i nane
Leto u čaši! Sočna lubenica, limun i sveža nana spojeni sa ledom prave savršen osvežavajući napitak koji će vas rashladiti u toplim danima.
09. 09. 2025. u 16:00

SMUTI OD JABUKE, ĐUMBIRA I LIMETE: Recept za zeleni napitak
Osvežite dan ovim zelenim eliksirom zdravlja! Smuti od zelene jabuke, đumbira i limete savršen je spoj kiselkastog i aromatičnog ukusa, bogat vitaminima i energijom. Lagan, prirodan i pun svežine – napitak koji budi i telo i um.“
09. 09. 2025. u 15:00

KOLAČ OD ŠLJIVA: Recept za domaći kolač
Nema ništa lepše od arome sveže pečenog kolača od šljiva koji se širi kućom. Ova kombinacija sočnog voća, nežnog testa i hrskavog mrvičastog preliva je pravi ukus kasnog leta i rane jeseni.
09. 09. 2025. u 14:08
Komentari (0)