MOŽE I DETE DA NAPRAVI: Recept za punjena jaja
GURMANSKO predjelo prvo nestaje sa stola.

Foto Profimedia
Brzo se prave, lepo izgledaju i neodoljivog su ukusa.
Potrebno je:
- 4 jaja
- 100 g šunke ili kobasice
- 2-3 kisela krastavca
- 3 kašike majoneza
- 2 kašike senfa
- so
- biber
Priprema:
Skuvajte jaja, pa ih presecite napola i izvadite žumanca. Pomešajte šunku, kisele krastavce i žumanca, pa začinite sve sa senfom i majonezom.
Celu smesu dobro promešajte da se sastojci dobro sjedine.
Punite jaja pripremljenom smesom, pa dekorišite po želji.
Prijatno!
(Trpeza)
Preporučujemo

BRZE SLANE PALAČINKE: Sa šunkom i sirom, sve u jednom zalogaju
24. 06. 2025. u 07:00

ODLIČAN PRILOG ILI OBROK ZA SEBE: Salata sa karfiolom i jajima
30. 06. 2025. u 11:00

"KRALjICA LETA" - GOTOVA U TRI KORAKA, A TRAŽIĆETE JOŠ: Pita s tikvicama
24. 06. 2025. u 11:00

POČASTITE SEBE SNAŽNIM NALETOM UKUSA: Omlet sa povrćem i sirom
17. 06. 2025. u 07:00

DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA AVGUSTA: Tek nas čeka pakao i temperaturni rekordi - leto se ne predaje
NAJNOVIJA vremenska prognoza evopskih stručnjaka za avgust pokazuje prohladniji početak meseca u centralnim delovima Evrope, ali se već nagoveštava povratak suptropskog grebena i novog talasa vrelog vremena. Usled prisustva niskog pritiska na severu kontinenta, stvaraju se uslovi za novi toplotni talas koji će pogoditi veći deo Evrope, piše Severe Weather Europe.
04. 08. 2025. u 20:19

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

3O LETA OD "OLUJE" - RUDAN OŠTRO O HRVATIMA: "Koliko je Srba plutalo u bunarima jer se nisu ukrcali u traktore..."
VEDRANA Rudan je komentarisala političku i društvenu klimu u Hrvatskoj.
03. 08. 2025. u 16:23
Komentari (0)