MOŽE I DETE DA NAPRAVI: Recept za punjena jaja
GURMANSKO predjelo prvo nestaje sa stola.
Foto Profimedia
Brzo se prave, lepo izgledaju i neodoljivog su ukusa.
Potrebno je:
- 4 jaja
- 100 g šunke ili kobasice
- 2-3 kisela krastavca
- 3 kašike majoneza
- 2 kašike senfa
- so
- biber
Priprema:
Skuvajte jaja, pa ih presecite napola i izvadite žumanca. Pomešajte šunku, kisele krastavce i žumanca, pa začinite sve sa senfom i majonezom.
Celu smesu dobro promešajte da se sastojci dobro sjedine.
Punite jaja pripremljenom smesom, pa dekorišite po želji.
Prijatno!
(Trpeza)
Preporučujemo
BRZE SLANE PALAČINKE: Sa šunkom i sirom, sve u jednom zalogaju
24. 06. 2025. u 07:00
ODLIČAN PRILOG ILI OBROK ZA SEBE: Salata sa karfiolom i jajima
30. 06. 2025. u 11:00
"KRALjICA LETA" - GOTOVA U TRI KORAKA, A TRAŽIĆETE JOŠ: Pita s tikvicama
24. 06. 2025. u 11:00
POČASTITE SEBE SNAŽNIM NALETOM UKUSA: Omlet sa povrćem i sirom
17. 06. 2025. u 07:00
VELIKO UPOZORENjE VUČIĆA: Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na forumu "GLOBSEC BELTALKS: Beogradski ekonomski razgovori", da više nema racionalnosti u međunarodnoj politici i da se uskoro sprema veliki sukob.
09. 12. 2025. u 20:57
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)