MEDENA KRILCA IZ RERNE: Prste da poližete - probajte novi recept i bićete oduševljeni!
DA li postoji čovek koji ne voli krilca? Probajte novi recept i bićete oduševljeni!
KRILCA se u rerni peku dva puta po 20 minuta, a uz pripremu jelo je gotovo za sat vremena.
MEDENA KRILCA - potrebno je:
15 pilećih krilaca
MEDENA KRILCA - za marinadu:
kašika senfa
2 kašike maslinovog ulja
kašika meda
kašičica slatke crvene mlevene paprike
1/2 kašičice ljute mlevene crvene paprike
kašika vinskog sirćeta
2 čena belog luka
2 kašike soja sosa
sok od pola limuna
malo soli
biber
MEDENA KRILCA - priprema:
Pomešajte navedene sastojke i napravite marinadu. U to stavite krilca da odstoje najmanje nekoliko sati, a idealno bi bilo da prenoće u marinadi. Zatim ih poređajte u posudu prekrivenu pek-papirom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Potom ih premažite preostalom marinadom i pecite još 20 minuta drugu stranu, da lepo porumene.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
IDEJA ZA DANAŠNjI RUČAK: Svi koraci do ukusne riblje čorbe i pasulja (FOTO/VIDEO)
15. 05. 2023. u 13:00
ZA NAJUKUSNIJU PILETINU: Napravite marinadu od 3 jednostavna sastojka
14. 05. 2023. u 20:00
(MAPA) OVOG DATUMA STIŽE PRAVA ZIMA I NAJHLADNIJI PERIOD! Ivan Ristić za "Novosti" otkriva: Biće još snega, dolazi hladan arktički vazduh
CELA Srbija okovana je snegom, a meteorolog Ivan Ristić za "Novosti" kaže da nas tek očekuje prava zima.
24. 12. 2024. u 14:46
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
STIŽE POLITIČKI POTRES? Evo ko vodi u anketama za novog nemačkog kancelara
ALIS Vajdel, liderka desničarske stranke Alternativa za Nemačku (AfD), prema poslednjim anketama, preuzela je vođstvo ispred Fridriha Merca, lidera Hrišćansko-demokratske unije (CDU).
24. 12. 2024. u 12:17
Komentari (0)