RUČAK ZA SKIDANJE KILAŽE: Punjene paprike samo za one koji žele da smršaju bez gladovanja

Novosti online

14. 08. 2023. u 12:00

AKO želite da smršate ali bez gladovanja, spremite sebi punjene paprike na ovaj način.

РУЧАК ЗА СКИДАЊЕ КИЛАЖЕ: Пуњене паприке само за оне који желе да смршају без гладовања

Foto: Jutjub/Printskrin/Kuhinja Valentina Mašković

Danas vam donosimo recept za zdrav ručak:

Potrebno:

  • 2 glavica crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 200 ml paradajz sosa
  • 100 g barenog integralnog pirinča
  • 500 g pilećeg mlevenog mesa od pilećeg filea
  • So, biber, origano, kurkuma, peršun,
  • 200 ml paradajz sosa
  • 7-8 paprika
  • 1 paradajz

Priprema: Iseckajte crni luk, pa ga prodinstajte na ulju. Dodajte rendanu šargarepu i paradajz sos. Dodajte i prokuvan integralni pirinač. Dodajte i pola kg pilećeg mlevenog mesa. Stavite začine i ostavite da se malo prodinsta. Punite paprike, pa ih poređajte u vatrostalnu činiju. Prelijte sa paradajz sokom i sve stavite u rernu da se peče oko pola sata na 200 stepeni Celzijusa.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA: Tajson i Pol suspendovani zbog nameštenog meča?