RIBA SA PRILOGOM: Kompletan postan ručak

Новости онлине

29. 02. 2024. u 10:00

Riba i povrće - savršena kombinacija za postan ručak, koji se brzo sprema.

РИБА СА ПРИЛОГОМ: Комплетан постан ручак

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 kg ribe ( pastrmke, orade)
  • 1 kg krompira 
  • 1 crveni luk
  • 1 crni luk
  • 1 praziluk
  • 1 šargarepa
  • 5 kašika ulja 
  • so - 2 kašikice

Priprema:

U podmazan pleh poređati kolutove krompira, naseckati sve povrće i preko toga staviti očišćenu ribu, začiniti začinima po želji.

Prekrijte folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 60 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
TA KUĆA JE STVARNO UKLETA Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku

"TA KUĆA JE STVARNO UKLETA" Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku

PRVI rezultati istrage tragedije koja je otkrivena u subotu ujutru u porodičnoj kući u blizini „Slobodine“ raskrsnice u Čačku, govore da je Vladimir Čarapić (47) nožem preklao vrat svojoj majci Mili (72), a potom i svom ocu Neđu (79). Zatim je sebi istim sečivom naneo više uboda po grudima i stomaku, a na kraju je prerezao vene leve ruke i tako na smrt iskrvario.

07. 12. 2025. u 13:36

Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.

07. 12. 2025. u 11:41

Komentari (0)

ZAPAD U ŠOKU! Vladimir Putin slavi, ovo je čekao od 2022!