PIVARSKI GULAŠ: Sočno jelo s mekim komadima junetine, fenomenalan stari recept za dušu i telo

Novosti online

07. 03. 2024. u 22:30

Ljubiteljima gulaša predstavljamo nesvakidašnji stari recept za gulaš, koji u sebi pored ostalog sadrži i pivo

ПИВАРСКИ ГУЛАШ: Сочно јело с меким комадима јунетине, феноменалан стари рецепт за душу и тело

Foto: Jutjub/Printskrin

Sastojci:

  • 300 g junetine
  • 1 glavica luka
  • 2-3 šargarepe
  • 2 dl pelata
  • 4-5 čenova belog luka
  • 1 l piva
  • malo krtole celera
  • malo brašna
  • 2-3 lista lovora
  • so, biber
  • đumbir

Priprema: 

Junetinu isecite na kocke, uvaljajte u brašno i propržite na ulju da se malo zarumeni. Odvojeno u šerpi propržite luk, dodajte kolutove šargarepe, seckani beli luk i celer, junetinu, pelat, pivo, so, biber, lovor i đumbir, pa kuvajte na srednjoj vatri oko sat i po, da meso sasvim omekša.

Uživajte!

(Still)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)