SAVRŠEN RUČAK ZA PRVE PROLEĆNE DANE: Pravi posni obrok - Paprike punjene krompirom i graškom
01. 04. 2024. u 11:00
PAPRIKE punjene krompirom i graškom su obrok koji ćete često da pravite tokom posta.
Povezane vesti

POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji treba malo vremena, a toliko je ukusan da meso nije ni potrebno (VIDEO)
Kad dođe vreme posta, često smo u dilemi šta da spremimo, a da nije jedno te isto. Tako da je posni gulaš pravi i pun pogodak.
16. 03. 2025. u 09:00

TUNA STEK PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Savršeno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Tuna stek po receptu Džejmija Olivera dopašće se svima koji vole ribu ili poste.
06. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

PODVARAK SA RIBOM: Slastan i ukusan posni ručak
Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim.
05. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

PIKANTAN PAPRIKAŠ OD ŠARANA: Vrhunsko jelo za predstojeće dane
Ljubitelji ribljih ili fiš paprikaša vole da mistifikuju ovo jelo. Sigurno je da i tu postoje tajne za pripremu, ali vrhunski ukus imaće i ako ga ovako skuvate. Važno je da tiho krčka.
07. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

RIBLJI ĆEVAPI JOŠ BOLJI OD KLASIČNIH: Smažu se za tren oka, pravićete ih stalno
Sočni i slasni, a pomeraju granice dobrog ukusa.
17. 04. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50
Komentari (0)