NEODOLJIVE LJUTE ŠPAGETE: Recept koji morate probati sa vrlo jednostavnim sastojcima i pripremom
07. 05. 2024. u 17:09
Ukoliko volite pikantan obrok ovo je recept za vas.
Povezane vesti
RECEPT ZA BOLONJEZE: Ukus koji svi dobro poznajemo
Bolonjeze sos ima vrlo specifičan ukus, koji se ne zaboravlja. Ako dugo niste pripremali ovaj dragulj italijanske kuhinje, onda je pravo vreme da to učinite i obradujete ukućane.
08. 12. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA ČUVENE PADOBRANCE: Slatkiš koji je obeležio svačije detinjstvo
Budući da za njegovu pripremu nije potrebno mnogo skupih sastojaka, često je bio izbor naših baka, naročito tokom hladnih zimskih dana. Poznati su po svojoj laganoj i kremastoj teksturi, ali i postupku pripreme koja ne zahteva mnogo umeća niti vremena.
22. 01. 2025. u 14:00Novosti online
SUPA SA BROKOLIJEM I PEČURKAMA: Tako jednostavna, a tako ukusna (VIDEO)
Supe su jednostavne za pripremu, a u moru fenomenalnih recepata, ovaj sa brokolijem i pečurkama se izdvaja kao jedan od najboljih.
22. 01. 2025. u 12:00Novosti online
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
22. 01. 2025. u 09:30Novosti online
ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online
UŽIVAJTE U UKUSNIM SLANIM ZALOGAJIMA: Napravite domaća bavarska peciva
Najlepše bavarsko pecivo bez kvasca sprema se lako i brzo – gotovo je očas posla, a toliko je lepo da se jede bez ičega. Priprema nije komplikovana, ali je proces jedinstven i zahteva pažnju kako bi se postigao savršen rezultat.
22. 01. 2025. u 06:00Novosti online
Komentari (0)