STARO KAFANSKO JELO KOJEM NEMA MANE: Juneći repovi ispod sača, čist gurmanluk koji se ne zaboravlja

Новости онлине

09. 05. 2024. u 13:30

Staro kafansko jelo možete da spremite i vi, samo vam je potrebno malo više vremena i volje.

СТАРО КАФАНСКО ЈЕЛО КОЈЕМ НЕМА МАНЕ: Јунећи репови испод сача, чист гурманлук који се не заборавља

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • juneći repovi
  • paradajz
  • 3 glavice belog luka
  • crno vino
  • voda
  • malo brašna
  • malo soli
  • mast
  • krompir, luk i šargarepa

Priprema:

Juneće repove operite, osušite, osolite i uvaljajte u brašno. Zatim ih prepržite na masnoći. Tepsiju dobro podmastite pa naslažite krupno sečen luk, pa preko stavite komade junećih repova, pa preko njih šargarepu i krompir. Preko stavite isečene glavice belog luka, a potom i paradajz. Sve zalijte vinom i vodom i stavite ispod sača da se peče.

(still)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DIRLJIVO: Objavljena Halidova prepiska sa direktorom klinike (FOTO)

DIRLjIVO: Objavljena Halidova prepiska sa direktorom klinike (FOTO)

PEVAČ Halid Bešlić oporavlja se nakon što je završio u bolnici zbog zdravstvenih problema. Vest o njegovoj bolesti zabrinula je mnoge obožavaoce i estradne ličnosti, među kojima je Halid cenjen i omiljen, a sada se oglasio i zastupnik u NSRS i direktor Univerzitetskog-kliničkog centra RS Vlado Đajić.

19. 09. 2025. u 15:33

Komentari (0)

VEČITI DERBI DUGO NIJE IMAO OVAKAV ZNAČAJ: Partizan i Zvezda ukrštaju koplja u borbi za prvo mesto!