3 TOP SAVETA ZA POHOVANO MESO: Svi vole pohovano meso, a evo i nekoliko saveta kako da vam ispadne ukusno

Новости онлине

18. 05. 2024. u 07:00

Koju god vrstu mesa da izaberete, bitno je kako ćete da ga spremite, jer od toga zavisi ukus. Najbitnija od svega je marinada, a što duže stoji to je bolje.

3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

Foto: Shutterstock

Izbor mesa je ključan

Najbitnije je da izaberete kvalitetno meso i da ga isečete kako treba. Debljina oko 1 cm je idealna za šnicle, a svinjsko, ćureće, pileće i teleće je najbolje za poh. 

Marinada

Bitno je da pripremite dobru marinadu i da meso odstoji u njoj minimum sat vremena, a najbolje je preko noći. Tako će meso biti sočnije, a najbolja marinada se pravi od maslinovog ulja, belog luka, soka od limuna i začinskog bilja. 

Pohovanje 

Ako želite da poh bude hrskav, potrebno je da marinarno meso uvaljate u brašno, pa u jaja i na kraju u prezle. Možete da dodate i neke začine u jaja ili brašno kako bi meso bilo ukusnije. Ni sir nije loše rešenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA PEVAČICA TRUDNA SA FUDBALEROM IZ AFRIKE! Objavila slike iz kreveta, on je drži za stomak