Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.
Povezane vesti
PRŽENI KROMPIR SA PEČURKAMA I PAPRIKOM: Jednostavan ručak koji se brzo sprema
Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
17. 11. 2024. u 07:00
PUNJENE PAPRIKE SA BUNDEVOM: Recept koji morate probati
Sezona bundeva je u punom jeku! Napunite njima paprike i pripremite pravu jesenju gozbu.
05. 10. 2024. u 09:00
NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
01. 10. 2024. u 09:00
POHOVANI PIRE KROMPIR: Spolja hrskav, iznutra mekan, toliko ukusan da ćete uživati u svakom zalogaju
KROMPIR je povrće koje možete da spremate na različite načine i svako jelo je jednako ukusno.
30. 09. 2024. u 08:00
PUNJENE KISELE PAPRIKE: Ovakve do sad niste probali
Napravite malo drugačiji ručak.
02. 09. 2024. u 18:11
Najnovije iz rubrike
DA LI STE PROBALI GOZLEME: Ovo je drugi naziv za preukusne turske palačinke
Ako ste imali priliku da uživate u kulinarskim čarolijama Turske, sigurno ste videli ili probali njihove čuvene palačinkice, zvane gozleme.
22. 11. 2024. u 11:49
ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna
Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.
22. 11. 2024. u 11:00
NAJUKUSNIJI MINJONI PO RECEPTU NAŠIH BAKA: Mali, slatki, šareni, simpatični i pre svega ukusni
Minjoni se mogu ukrašavati i praviti za najrazličitije vrste slavlja, a vaši gosti će biti oduševljeni.
22. 11. 2024. u 09:00
PROJA SA ČVARCIMA: Doručak, večera, ili predjelo na proslavi - Odgovaraće u svakoj prilici
Proja sa čvarcima se odlično kombinuje sa predjelom, salatama ili glavnim jelom, možete je jesti svaki dan, ali je super izbor i za neku proslavu.
22. 11. 2024. u 07:00
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
Komentari (0)