NIKAD UKUSNIJA PILETINA SA ČETIRI VRSTE SIRA: Ovaj ukusni ručak postaje omiljeni svima koji ga probaju
Piletina je uvek dobar izbor za ručak, a kada je pripremate sa četiri vrste sira, ne postoji osoba koja se ne oduševi.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes
Sastojci:
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- 1 kesica začina piletina sa 4 vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite pileće belo meso na šnicle. Poređajte u vatrostalnu činiju. Otopite na tihoj vatri kiselu pavlaku pa dodajte pavlaku za kuvanje i dobro sjedinite. Skinite sa šporeta i dodajte začin, pa mešajte da se sjedini sve. Polovinu smese sipajte preko mesa, pa naređajte još jedan red mesa i preko pavlaku. Pospite rendanim kačkavaljem. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, dok ne porumeni. Služite toplo.
(still)

"NA STOLU SU RATNI PREDLOZI, BRISEL HOĆE RAT!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena
MAĐARSKI premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".
02. 10. 2025. u 08:59

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VEDRANA OGORČENA: "Pilić je bio hrišćanin! Sramota za Split, samo mrtav Pilić može biti - veliki Pilić"
HRVATSKI teniski as Nikola Pilić preminuo je u 87. godini života u Rijeci, a sahranjen je proteklog vikenda u Opatiji, gradu u kojem je proveo poslednje dane života.
02. 10. 2025. u 07:20
Komentari (0)