FAŠIRANE ŠNICLE OD TIKVICA: Brz i ukusan obrok koji možete da servirate uz omiljeni sos
Lagan letnji obrok, ukus koji će se svima svideti.

Print screen / Instagram / papillamonella
Sastojci:
- 300 g tikvica, izrendanih
- 60 g brašna od leblebija
- sok od 1/2 limuna
- 25 g čia semenki
- 8 g kvasca
- beli luk u prahu
- kašičica ljute paprike
- kašičica origana
- kašičica majčine dušice
- prstohvat soli
- prstohvat sode bikarbone
Priprema:
Za faširane šnicle od tikvica prvo ih izrendajte. Potom dodajte čia semenke, brašno, kvasac, beli luk i papriku u prahu, origano i majčinu dušicu, kao i so, limunov sok i sodu bikarbonu. Sve dobro izmešajte.
Kada je testo spremno, ostavite ga da odstoji najmanje 10 minuta. Pržite u vrelom tiganju sa 1 kašičicom ulja oko 8 minuta, poklopljeno i na srednjoj vatri, okrećući svaka 2 minuta. Servirajte sa omiljenim sosom i uživajte.
(stvar ukusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

MONSTRUOZNO! Ovaj hoće da vlada Srbijom! Žene mu krive kad ih neko siluje ili prebije!
VUK Nektarijević, student blokader sa Mašinskog fakulteta u Beogradu, koji je tobož biciklom išao u Strazbur, ima u najmanju ruku problematične stavove.
20. 04. 2025. u 14:35

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

Halid Bešlić "težak" 13 miliona €, a živi od kirije - "uvalio" se u kredit
"SADA iznajmljujem sve i živim od kirije, tako je najbolje."
21. 04. 2025. u 18:56 >> 18:56
Komentari (0)