FAŠIRANE ŠNICLE OD TIKVICA: Brz i ukusan obrok koji možete da servirate uz omiljeni sos

Novosti online

17. 07. 2024. u 14:24

Lagan letnji obrok, ukus koji će se svima svideti.

ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ ОД ТИКВИЦА: Брз и укусан оброк који можете да сервирате уз омиљени сос

Print screen / Instagram / papillamonella

Sastojci:

  • 300 g tikvica, izrendanih
  • 60 g brašna od leblebija
  • sok od 1/2 limuna
  • 25 g čia semenki
  • 8 g kvasca
  • beli luk u prahu
  • kašičica ljute paprike
  • kašičica origana
  • kašičica majčine dušice
  • prstohvat soli
  • prstohvat sode bikarbone

Priprema:

Za faširane šnicle od tikvica prvo ih izrendajte. Potom dodajte čia semenke, brašno, kvasac, beli luk i papriku u prahu, origano i majčinu dušicu, kao i so, limunov sok i sodu bikarbonu. Sve dobro izmešajte.

Kada je testo spremno, ostavite ga da odstoji najmanje 10 minuta. Pržite u vrelom tiganju sa 1 kašičicom ulja oko 8 minuta, poklopljeno i na srednjoj vatri, okrećući svaka 2 minuta. Servirajte sa omiljenim sosom i uživajte.

(stvar ukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!