LOSOS SA PROKELJOM: Ovako ga pripremaju profesionalni kuvari, toliko je sočan da se topi u ustima
Prokelj i losos se savršeno uklapaju i brzo spremaju.

Foto Shutterstock
Sastojci:
- 300 g filea lososa
- 100 g rukole
- 200 g prokelja
- sok od jednog limuna
- 1 kašičica soli
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašičica belog luka u prahu
Priprema:
File lososa skuvajte na pari ili ispecite na foliji, te iseckajte sitno. Povrće operite i takođe iseckajte, a rukolu ostavite celu. Iscedite preko svega limunov sok, dodajte so, maslinovo ulje. Servirajte ohlađeno uz pirinač ili prepečen integralni hleb.
Preporučujemo

SPREMITE UKUSNE LESKOVAČKE UŠTIPKE: Sočne mesne loptice koje ćete obožavati
07. 08. 2024. u 19:00

POHOVANE PIVSKE LIGNjE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak
07. 08. 2024. u 18:00

OVE ŠNICLE MORATE DA PROBATE! Poseban ukus i mekoću im daje jedan sastojak
06. 08. 2024. u 14:39

"NA STOLU SU RATNI PREDLOZI, BRISEL HOĆE RAT!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena
MAĐARSKI premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".
02. 10. 2025. u 08:59

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VEDRANA OGORČENA: "Pilić je bio hrišćanin! Sramota za Split, samo mrtav Pilić može biti - veliki Pilić"
HRVATSKI teniski as Nikola Pilić preminuo je u 87. godini života u Rijeci, a sahranjen je proteklog vikenda u Opatiji, gradu u kojem je proveo poslednje dane života.
02. 10. 2025. u 07:20
Komentari (0)