Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
Povezane vesti
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Ajmokac sa piletinom i spanaćem
Ajmokac je brzo i jednostavno jelo koje će vas vratiti u detinjstvo i bakinu kuhinju. Postoje različite varijante recepta, a mi vam danas predlažemo ovaj sa spanaćem.
07. 10. 2024. u 07:00
NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
01. 10. 2024. u 09:00
MALO VREMENA ĆE VAM BITI POTREBNO DA NAPRAVITE SAVRŠEN RUČAK: Pržena boranija sa piletinom
Pržena boranija sa piletinom je lepo začinjena i savršeno ide uz pirinač.
23. 09. 2024. u 11:30
Najnovije iz rubrike
PRAVO IZ BAKINOG KUVARA: Jelo od tri sastojka koja imate u kući seća na detinjstvo
Makarone sa prezlama i šećerom su brza slatka večera ili užina.
13. 11. 2024. u 07:00
LIKER OD MANDARINE: Osvežavajući aperitiv za sve ljubitelje slatkih pića
Liker od mandarine se pravi od njene eterične kore. Umesto da je bacite i stvarate dodatni otpad, iskoristite je za pripremu preukusnog likera. Uz to što možete da ga pijete ili poslužite gostima, možete da ga dodajete kolačima i raznim poslasticama, za što bolju aromu.
12. 11. 2024. u 18:54
NEMOGUĆE JOJ JE ODOLETI: Crni Egipat – Čokoladna kremasta poslastica koja se topi u ustima
Crni Egipat je savršen spoj bogatog ukusa čokolade i lešnika, koji zajedno stvaraju neodoljivo kremastu i punu teksturu. Jednostavan je za pripremu, a na kraju dobijate pravi mali raj za nepce.
12. 11. 2024. u 13:00
MEKA PRASETINA SA KROMPIROM I SOSOM: Ručak kome niko neće odoleti
Sočno meso i hrskava kožica koja se lepi za prste.
12. 11. 2024. u 12:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PUTER POGAČU: Ne samo da je dekorativna, već i izuzetno izdašna i ukusna
Raspada se koliko je mekana i lisnata, a pravi se očas posla.
12. 11. 2024. u 11:02
Komentari (0)