PRŽENI KROMPIR SA PEČURKAMA I PAPRIKOM: Jednostavan ručak koji se brzo sprema
17. 11. 2024. u 07:00
Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
Povezane vesti

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00

IDEALNO POSNO JELO: Ukusne ćufte od pečuraka
Ukoliko nemate ideju šta biste mogli da spremite za ručak, evo jednog ukusnog recepta koji smo izdvojili za vas.
13. 12. 2024. u 09:00

VARIVO OD KELJA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana
Isto varivo možete da napravite i sa slatkim kupusom.
29. 11. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
Sočan i mekan, zahvaljujući zrelim bananama i jogurtu, ovaj kolač dobija dodatnu dimenziju ukusa uz hrskave orahe i slatke komadiće čokolade. A da bi bio još posebniji, prelijemo ga toplim, kremastim sosom koji mu daje neodoljivu karamelastu notu. Idealan je uz šoljicu kafe ili čaja, bilo za doručak, popodnevnu pauzu ili desert.
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

RUČAK KOJI SE BRZO SPREMA, A JOŠ BRŽE POJEDE: Zapečena jaja sa pečurkama i sirom
Nekada se neočekivane kombinacije pokažu kao savršeno novo jelo. Ovo je jedno od takvih slučajnih otkrića za koje verujemo da će postati omiljeno.
22. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

NAPRAVITE DOMAĆE ZEMIČKE: Prave se lako, a ni malo ne zaostaju za onim kupovnim
Zemičke se prave slično kao i lepinje, a sa ovim receptom testo sigurno uspeva.
22. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

RECEPT ZA AJRAN: Turski jogurt od 3 sastojka, koji ćete popiti u slast
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
21. 02. 2025. u 16:02Jovana Vasić

NEODOLJIVA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Ukusna poslastica na drugačiji način, i za svaku priliku
Dok mnogi priznaju samo baklavu s orasima, sve je više onih koji se okreću i voćnim kombinacijama ovog tradicionalnog kolača.
21. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
Komentari (0)