PUNJENI ĆUREĆI FILE: Savršeno, neodoljivo sočno i meko meso

Novosti online

09. 12. 2024. u 11:00

Kada se radi o ručku, mnogi vole da spreme nešto brzo, a ukusno. Upravo to ćete postići ovim punjenim ćurećim fileom, koji će oduševiti sve ukućane.

ПУЊЕНИ ЋУРЕЋИ ФИЛЕ: Савршено, неодољиво сочно и меко месо

foto: yu tub pr

Sastojci:

  • Šnicle ćurećeg belog mesa 4 deblje
  • Kačkavalj 100 g
  • Praška šunka 100 g
  • Bareni spanać 100 g
  • Pečene paprike 4
  • Kajmak 4 kašike
  • 3 jajeta
  • Brašno po potrebi
  • Prezle po potrebi
  • So po ukusu

Pripreme:

Šnicle zasecite da dobijete džep, pa presečen deo posolite, premažite kajmakom, te rasporedite isečen kačkavalj, prašku šunku i spanać. Punjene šnicle uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja i na kraju u prezle. Pržite ih na zagrejanom ulju da porumene s obe strane. Držite na toplom do serviranja.

(superrecepti)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PEVAČICA PROMENILA IME ZBOG ALBANSKOG POREKLA: Stekla veliku slavu u Italiji, pa se udala za bogataša sa KIM (FOTO)