PUNJENI ĆUREĆI FILE: Savršeno, neodoljivo sočno i meko meso
Kada se radi o ručku, mnogi vole da spreme nešto brzo, a ukusno. Upravo to ćete postići ovim punjenim ćurećim fileom, koji će oduševiti sve ukućane.
Sastojci:
- Šnicle ćurećeg belog mesa 4 deblje
- Kačkavalj 100 g
- Praška šunka 100 g
- Bareni spanać 100 g
- Pečene paprike 4
- Kajmak 4 kašike
- 3 jajeta
- Brašno po potrebi
- Prezle po potrebi
- So po ukusu
Pripreme:
Šnicle zasecite da dobijete džep, pa presečen deo posolite, premažite kajmakom, te rasporedite isečen kačkavalj, prašku šunku i spanać. Punjene šnicle uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja i na kraju u prezle. Pržite ih na zagrejanom ulju da porumene s obe strane. Držite na toplom do serviranja.
(superrecepti)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
ŠVEDSKE ĆUFTE: Jedinstvene, neodoljive i tako ukusne da ćete ih praviti svake nedelje
24. 11. 2024. u 07:00
EKSKLUZIVNO: Ovo su pisma Mileve i Ajnštajna koje je Srbija kupila na aukciji (FOTO)
MINISTARSTVO kulture je, pripremajući se za obeležavanje 150 godina od rođenja srpske naučnice Mileve Ajnštajn, na aukciji aukcijske kuće Kristi u Londonu kupilo vrednu dokumentarnu građu koju čini serija od 43 potpisana autogramska pisma Alberta Ajnštajna upućena Milevi Marić, sa 10 autogramskih pisama koje je potpisala Mileva, upućenih Ajnštajnu.
12. 12. 2024. u 13:43
OVOG DATUMA TEMPERATURA PADA NA MINUS 15: Detaljna vremenska prognoza do kraja decembra
METEOROLOG Ivan Ristić najavio je da nas nakon kratkotrajne stabilizacije vremena u drugoj polovini decembra očekuje jače zahlađenje tačno 21. i 22. decembra.
12. 12. 2024. u 13:58
Neko je u Srbiji odigrao loto kombinaciju Rahele Ferari - i postao MILIONER! Stvarno izvučeni brojevi iz filma "Tesna koža"
PRVI deo filma "Tesna koža" izašao je davne 1982. godine i postao pravi bioskopski hit, a rečenice koje je izgovarala Rahela Ferari se i dan-danas citiraju u različitim prilikama.
11. 12. 2024. u 20:11 >> 20:41
Komentari (0)